Koalina Guzelllll Ahirette günahlarımıza kefaret olur inşallah Anne olmak ne kadar güzelse o kadar zor 🤲🏻☹️
Koalina isimsizbebek Yok aynı derecede ediyor benim ki ama hareket azalması da normal olaniliyormuş büyüdükçe bebek yeri daraldığı için
Ezesel Koalina Allahım hangi birinden başlasam 😊 Çabuk yorulma Yürüyememe Uyuyamama Sağa sola dönmekmzaten zulüm 5 dakikadan fazla ayakta duramamak. Nefes alamamak Alt tarafta ağrı Birde bu haftada ara ara mide bulantısı ve baş ağrısıda olmaya başladı sizlerde de var mı bu durum ??
Koalina Ezesel Nefes alma sıkıntısı yok elhamdulillah onun dışında hepsi var. Bulantı hamileliğimin başından beri oldu halada kusuyorum diyebilirim size 🙄
Mervettas Ezesel uyuyamama dışında hepsi var bende de 😣ne hikmetse çok şükür uyku problemi yaşamıyorum 😄
Cahidcahide Basaaak canım maşallah nasıl geçti doğum. Sezeryan mı oldun. Bir de bebişi küveze aldılar mı? İkinizin de sağlığı nasıl? Bu hafta çarşamba 12de bende doğuma giriyorum İkizler. 34.+2 yiz de merak ettim
Minnosizmmm Koalina benimde ayni sol kalça agrım var bazen öyle şiddetli oluyor ki nefes alsam bile batıyor kıpırdayamıyorum 34+6 yım ama çok yoruldum sürekli ağrı şancı
Bottesini Yan yatmayı hiç sevmem ama artık dayanamıyorum bu yüzden de bu saatlerde işte sabaha karşı artık uyanıyorum.gündüz de yatma alışkanlığım yok.bir haftadır kasıklarım çok ağrıyor yürürken.bugün de a gideceğim 32.haftadayız.bakalım ne diyecek.
Koalina Bottesini Allahtan ben normaldede yan yararım o yüzden sıkıntı çok görmedim Alah yardımcımı olsun herkesin sıkıntısı dersi ayrı
Anne3434 Koalina bende çok zorlanıyorum hareket ederken çok ağırlaştım bı an önce 39.haftama gireyim istiyorum🤷🏼♀️
Aysenam Koalina bende tam 35 haftalık ikiz hamileyim. Bir haftadır sırt ağrılarım okadar arttı ki ne sağ ne sol tarafa yatabiliyorum. Uykular haram oldu üstüne bide iki gündür öksürük başladı perişan haldeyim
Koalina Aysenam Allah yardımcınız olsun biz bir Can taşırken siz iki can Rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi evlatlarımıza
Hamileanneler_25 Koalina benimde akıntı fazlalasti doktor kokusuz beyaz renkte akıntı artışı olması normal doğum yaklaşıyor dedi . Bende az bi ayakta kalsam belime kasıklarıma ağrı giriyor adet sancısı gibi. Uyumakta zor yatakta dönmekte zor artık kalcalarm ağrıyor hiç rahatm yok .
Koalina Hamileanneler_25 Hepside var bende de bunların hayırlısı ile bir kucağımıza alsak evlatlarımızı🤲🏻