Koalina Hayırlı Günler hanımlar, Ne gibi sıkıntılarınız var bu haftalarda. Benim akıntım fazlalaştı artık vajinamda batmalar arttı gece uykularım haram 🙈 Ve artık 3 dk dam fazla ayakta kalırsam Sol kalçama kramp giriyor ve basamıyorum ☹️
Bilaliye7 Koalina uykular haram oldu, midem yanmaktan bi harap oldu, kasık ve bel ağrılarım aldı başını gidiyor, kasılmalarım başladı, afedersin bide bebeği aşağıda hissediyorum yürüyemek zorlamaya başladı..😂
Canan06 Koalina 36+4 deym bende karin ağrısı vajinamda baskı benmde uykular haram oldu sağlıkla gelsin minikler🙂
Aras-Altay Koalina vajinamda baskı bel ağrılarım oluyor arada göbeğim düştü iyice fazla eğilip kalkamıyorum geceleri kasılmalarım oluyor 35+6 yım
Guzelllll Koalina ayni sikayetler bendede var odadan odaya gitmek istemiyorum agri yuzunden 35 haftaligim
Koalina Bilaliye7 Allah yardımcımız olsun vaktinde gelsinlerde. Uyku kısmına gelince Rabbim sanırım bünyemizi alıştırıyor şimdiden🤰🏻
Canan06 Koalina Dün şiddetli kasık agrim vardı gece hastaneye gttm parmağıyla baktı ebe hanm yani tesadüfen yaptrdim
Koalina Aras-Altay Acaba bu durumlar normal mi sanki benim karnımda düştü gibi hissediyorum ister istemez endişeleniyorum kontorlemide 1 hafta var
deletedmom220 Bende idrardan çok sıkıntı yaşıyorum günüm sanki afedersiniz ama tuvalette geçiyo gibi 🙄 uyku problemi ve sol kalça ağrısı bendede var neyse ki kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 4/5 haftaya inşallah bebelerimiz kucağımızda olacak 😍
Koalina deletedmom220 bütün sıkıntılarımız aynı 🤰🏻Amin amin inşallah hayırlısı ile sağlıcakla alalım kucağımıza evlatlarımızı
Aras-Altay Koalina dün sağlık ocağına gittim son kontrolüme doktor ve ebeme sormuştum normal artık doğumun az kaldı dediler kendi doktorum da normal dedi
Canan06 Koalina sonuç ebe bi parmak açıklık var daha 2 3 haftn var dedi doktorumda yalancı sanciymis buglem sümeyye seni kandiriyor annesi dedi😃
Koalina Guzelllll Ahirette günahlarımıza kefaret olur inşallah Anne olmak ne kadar güzelse o kadar zor 🤲🏻☹️