Aycalya Periii_Ss hamileyiz ama normal bende diyorum bi doğuruyum 6 ay geçsin o Zaman görürsün sen beni Nasıl eski halime dönüp seni süründürüyorum😂😂
Aslicrn Periii_Ss ay sorma valla bu burun beni deli ediyo 😂 dudaklarımda şişti o hoşuma gitmiyo değil ama bu koca burunu napcaz🙈😂
Periii_Ss Aslicrn evet farkettimde dudagimda biraz şişmiş burnumu koparıp atsam yeni bitane taksam keşke 😂😂yüz seklimde değişmeye başlamış bu çocuk bana neler yaptı 😅
Aslicrn Periii_Ss kız mı bebek erkek mi 😂 bana kız diye güzelliğini aldı diyo herkes🙈 el ayak şişmesi yetmiyo bari aynaya bakarken mutlu olsaydık ya😂
Periii_Ss UraSsmom evet ya söyledim zaten oda kızım ne var bunda dedi bende sen anlamazsin anne benle ilgili bisey oldumu bana söyle dedim kadin cağız sanki suç işlemiş gibi üzüldü öptüm onu bolboll
Periii_Ss Aycalya ay inanamiyorum aynı ben . Bende eşime öyle diyorum emzirme surecide bi geçsin ozman sen görürsün diye guluyo bana giccciik şey
Periii_Ss deniznisa oOoo bayaa almışsın şimdiden dikkat edin doktor kontrolde çok aşıri aldığını soylemiyomu
deniznisa Periii_Ss doktor bişey demedi zayıf hamile kaldığım için bi anda aldım kiloyu zaten sordum bu gittiğimde tekrar sorucam bakalım