UraSsmom Periii_Ss Yaa ben pek farkedemedim ama geçen annem sana hamileyken benim de burnum büyümüştü senin de şimdi öyle dedi baktım cidden büyümüş gibi 😅 Ama bunu kocamın yanında söylemese iyiydi tabi 🤭🤭
Tugbardm Periii_Ss ben 38 haftalığım bir haftadır burnum iki katına çıktı sanki inanılmaz nir durum 😂
1dem Periii_Ss 🤣🤣 bende sadece karın fazlalığı var başka hiçbirşey yok. Millet şaşırıyor zaten 6 buçuk aylık diyince. 🤦
Aycalya Ayyy bu ben ben şişti burnum kocaman oldu bunu ilk kocamın farketmesi de ayrı bi durum 😂 Periii_Ss
Deletedmom0089 Benimde burnum büyüyor yaa her aynaya bakışımda sanki gün geçtikte daha çok büyüyor 🤣🤣
Periii_Ss UraSsmom aaa benim annem de esim in yanında söyledi ben farketmiştim ama çaktırmamıştım anam dedi işte 😂😂
Edanurrr Sadece ufacık bi karnım var onun dışında aynı duruyorum🥰🥰 cinsiyeti belli mi diye soruyorlar 35 haftalığım yakında doğurucam diyorum kimse inanmıyor🤣
_nhlsnr_ Sadece burun büyüse neyse 😂 ayaklarımı, bileklerimi, ellerimi tanıyamıyorum arı sokmuş gibi 😂
Kadererbay Periii_Ss Ayy burunda mı şişiyormuş, bunu ilk defa duydum vallahi 🤭 iki saattir büyümüş mü diye aynaya bakıyorum ama sanki normal gibi, belki ilerleyen haftalarda vücutta su toplaması olduğu için yüzüm şişerse şişer mi bilmiyorum 🤷🏻♀️