04052016mh Periii_Ss burun genişlemesi değilde aşırı bir sivilcelenme yaşıyorum isilik gibi de beni çok rahatsız ediyor 🤦🏽♀️
Ebruikraaa Valla benimki burnunu net görebilmem için tablet alıcam diyo bende inadıma hep burnumu yakından çekip ona atıyorum oda bazen yemek yerine bir porsiyon burun alabilirmym falan diyo 😂😂
Ebruikraaa Periii_Ss başkaları söyleyincede bence iyi ya ben memnunum biz onla dertleşiyoruz falan diyoda dua etsin ben herşeye gülüp eylenen birsiym yoksa çok başında ağlardım 😂😂😂
Tugbaztrk Periii_Ss ben estetik olmustum burnum büyük diye, küçülttük şimdi yine büyüdü😂 yüzümde şiş gibi🙈 Karnım ve yüzüm dışında sıkıntı yok arkadan bakınca hiç 35 haftalık hamile değilim😅
Periii_Ss Tugbaztrk inşallah sonra düzelir böyle kalmaz insan kendini taniyamiyo kiz bebkmi bekliyosunuz
Aslicrn Periii_Ss kız mı bebek erkek mi 😂 bana kız diye güzelliğini aldı diyo herkes🙈 el ayak şişmesi yetmiyo bari aynaya bakarken mutlu olsaydık ya😂
Zeynephulya Tugbaztrk bi gun esim bana kilomu aldin sen dedi demez olaydi 3 gun trip trip trip ben ama halini bi gorseniz dogurda artik ne olur trip atma dedi bilmiuoki dogurunca daha cok eksicem basina 🤣😂🤣😂🤣😂 37+4 deyim dogucak gibide durmuyo kizcem beklemedeyiz kizlar
Tugbaztrk Zeynephulya banada popon büyüdü dedi aylardır lafını sokarım😅 az kalmış canım senin belli doğum şeklin? Biz 37-38de dogcaz zatende😅
Zeynephulya Tugbaztrk normal dogum dedi iki aydir kafa kanalda bekliyo doktor ole dedi bende normal istiyorum da bakalim ne olcak kiz erken dogar diyolar ama ben gibi sabirliysa bekler sanirim 40 haftaya kadar😂🤣