Goncaemrah Fasulyeninannesiii 38+1 oldum hala belirti yok. Aslında var ama sanki hiç sancı çekmeyeceğim doğurmayacağım gibi hissediyorum 😀😀 akıntım var, sırtım fena ağrıyor, karnım sertleşiyor, kasık ağrım oluyor ama nafile bebişin gelesi yok 😂😂
elifkrhsn Goncaemrah aynı ben bnde 38+3 üm suan belirtiler bendede aynı ara ara da bıçak saplanır gibi oluyo ama bebiş gelmiyo 😊 bide karın düşmesi olayı varmış bnm için düşmüş diolar mesela ama yine gelmio 😂😂
elifkrhsn Ynmb hepimiz için hayıelısı olsun hakkımızda benimde pazartesi günü kontrolum bakalım ogüne kadar gelicekmi yarın gelmezse haftasonu gelmesin pazartesi gelsin 😀 doktorum yok haftaaonu ekstra ücrette ödemek istemiyorum bide öyle bişey varmış 😑😑
Goncaemrah elifkrhsn bende de karın düşmesi var😄 her gören bugün yarın gelir karnın iyice inmiş diyorlar😄
Zuzum_20 Fasulyeninannesiii bakalim neler olucak karnim kasiliyo ama bisey anlamiyorum tas gibi olmaktan baska
Goncaemrah Fasulyeninannesiii kuzum belirti var ama yoğun değil. Ne bileyim işte artık gelsin istiyorum😁 ağırlaştıkça doğuramamaktan da korkuyorum. Hem hareket ediyorum hem de çok yorulmaktan korkuyorum. Ahh bu hormonlar😁
mavipapatya Fasulyeninannesiii Bizimde şafak 9 😂 Kendime 9 aylık hamile demem dışardan görsem valla 🤣 Maşallah rabbim ağrısız kolay hamilelik süreci yaşattı ama bir türlü şu doğum ağrıları kasılmaları sancıları gelmiyor 🤷♀️🤷♀️