Fasulyeninannesiii elifkrhsn 1 haftadr benmde heryerim agriyo bugun kesin gelicek diye uyuyup bombos uyanislarmin haddi hesabi yok 😑
elifkrhsn Fasulyeninannesiii hadi ya bende beklentiye girmiyim o zaman 😊 onlar gelmek isteyincede biz ciddiye almıycaz o gün bugün değil diye 😂😂 bakaım hayırlısı
Ynmb elifkrhsn benim de son 11 gün nerdeyse iki büklüm yürüyorum sancım var ama yalancı sancı yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun
elifkrhsn Ynmb hepimiz için hayıelısı olsun hakkımızda benimde pazartesi günü kontrolum bakalım ogüne kadar gelicekmi yarın gelmezse haftasonu gelmesin pazartesi gelsin 😀 doktorum yok haftaaonu ekstra ücrette ödemek istemiyorum bide öyle bişey varmış 😑😑
Goncaemrah Fasulyeninannesiii 38+1 oldum hala belirti yok. Aslında var ama sanki hiç sancı çekmeyeceğim doğurmayacağım gibi hissediyorum 😀😀 akıntım var, sırtım fena ağrıyor, karnım sertleşiyor, kasık ağrım oluyor ama nafile bebişin gelesi yok 😂😂
elifkrhsn Goncaemrah aynı ben bnde 38+3 üm suan belirtiler bendede aynı ara ara da bıçak saplanır gibi oluyo ama bebiş gelmiyo 😊 bide karın düşmesi olayı varmış bnm için düşmüş diolar mesela ama yine gelmio 😂😂
Goncaemrah elifkrhsn bende de karın düşmesi var😄 her gören bugün yarın gelir karnın iyice inmiş diyorlar😄
Zuzum_20 Fasulyeninannesiii bakalim neler olucak karnim kasiliyo ama bisey anlamiyorum tas gibi olmaktan baska
Goncaemrah Fasulyeninannesiii kuzum belirti var ama yoğun değil. Ne bileyim işte artık gelsin istiyorum😁 ağırlaştıkça doğuramamaktan da korkuyorum. Hem hareket ediyorum hem de çok yorulmaktan korkuyorum. Ahh bu hormonlar😁