Pnrbtr Dlktpl evet canım pik. Sen bugünü değerlendir mutlaka. Allahım inşallah sağlıklı evlat nasip etsin 😘😘
Ecmelbeyza Aysegulum27_ vallahi benim de aklıma geldi bu. Pazartesi 11miş. Bugün çarşamba demekki epey büyüdü . Kaç cm’de Çatlıyor biliyor musunuz
Dlktpl Ecmelbeyza bn cok takvıyede aldım cnm ıncırler propolıs polen bıde yumurta kalıtesı ıcın genelde ğıkte 16mm oluyo duger gun catlıyor 18mde oyuzden bugun degıl yarın gıtcm dr a Pazartesi sabah erken gıttm bıde ben pazartesı 12mm olsa ıkımm buyusr 16 mmdır bugun en az
Taze_hamis Dlktpl canım yumurta günde 1 mm büyüyor diye biliyorum ben. Pazartesi günü 11 ise piki görmüş olman biraz garip değil mi? 2 günde 18 mm ye ulaşmış olabilir mi bi yumurta ?
Dlktpl Taze_hamis cnm bnm 2 mm buyuyo en az genelde pık oldugunda 16 mm oluyo bır gun sonra catlama sevıyesınde oluyo
Ecmelbeyza Dlktpl yarına 20 olsa çatlar demek yumurtanızın tüpte olduğunu görecek dimi bize yazar mısınız bana özellikle 😅çok merak ettim
Dlktpl Ecmelbeyza sabaha 18 19 plmıs olur dıye dusunuyorum cnm ama sabah duruyomu catladımı soyler dr sızlere mutlaka yazarım tabı
May18 Dlktpl neden doktora gideceksin arkadasım pikten 36 saat sonra yumurta catlarmıs en gec bnde merk ettim pik olunca yum kac mm acaba diye yarın doktır sana ıgne mı vuracak ki catlasın diye
Dlktpl May18 benım 4 5 aydır yumurtam catlamıyot ıkı ay ğık gordum sılındı bı gıttım dr a yumurta catlamamıstı oyuzden gıdıyorum pco gorunumu var bıde
Blackkcat Dlktpl canım giremedim bi kaç gün ya,eşimin dayısı vefat etti cenaze evine git gel yaptık,napıyon nasılsın durumlar nasıl☺️