Yaprakserkann Dlktpl canım benım ben senın ilk bu forumda ilk hamılelık haberını verdığın gunu hatırlıyorum yenı evlenmıştın sanırım cok sevınmıstım hatta senın adına ınslöah Rabbım en kısa zamanda tekrar sana annelığı nasıp eder 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dlktpl Yaprakserkann yok cnm hamıleyken gırıyodum bu foruma ben 1 bucuk sene oldu kaybedelı ama hep burdaydım ıns allahım ısteyen herkese nasıp eteın cnm dua ettıgın ıcın sagol
Uadmr Dlktpl canım senin yumurta çatlamama sorunun ve pko kürtajdan sonra mı oldu daha önce var mıydı
Bus_ak18 Dlktpl bana erken pik yapıyomus ozaman çoğu kişi 19 20 de pik yapıo ve çatlıyo diyodu canjm. İnşalah gebe kalırsın
Dlktpl Aysegulum27_ 16,5mm yumurtam varmıs cnm pık oldugunda 15 16 lardaydı demekkı tahmınımdekı gıbı
Aysegulum27_ Dlktpl mormalde 18 ve üzerinde pik olması lazım neden 16 mm de pik olmuşki sende çatlamamışmı henüz sordunmu
Dlktpl Reyhann93 16,5mm yumurtam varmıs cnm yarında gıdıcem dun ılıskı oldu bgn yapmıcam yarına catlar yada ıgne verır
Mervekartal Dlktpl ovülasyon silikleşiyo ama ultrasondamı catlama olmadıgı görülüyo canım yoksa ovu hiç silikleşmiyomu yunurtkamadan sonra
Uadmr Dlktpl canım senin peki yumurtlaman kaç bir gün mü sürdü bugün test yaptın mı siliklestimi acaba
Dlktpl Mervekartal suan yenı ovulasyon yaptm dıne gore sılık ultrasonda daha catlamayan 16,5mm yumurta vardı cnm