Dlktpl Kızlar 16.gunun Pazartesi 11mm yumurtam vardı yarın sabaha dr a gıdıcem sanırım pik dımı genelde kendı catlamıyor yumurtam
Fatma8988 Dlktpl pik evet yumurtlama bu ama yarımda yapman laızm. Soluklasması lazım yarına catlama oldugunu anlaman icin
Bus_ak18 Dlktpl canım mutlaka değerlendir ve çatlatma iğnesi kullanıuosanda doktora git. Kopkoyu çıkmış
Pnrbtr Dlktpl evet canım pik. Sen bugünü değerlendir mutlaka. Allahım inşallah sağlıklı evlat nasip etsin 😘😘
Dlktpl Nusya10 ıns bıkac aydır pık sulıklesınce dr a gıdıyorum catlamıyor buyumeye devam edıyor belkı yarn ıgne olurum
Ecmelbeyza Dlktpl silikleşince çatlamıyor mu biz silkleşşnce çatlıyor sanıyoruz ya demek ki böyle çift çizgi görsek de yine de çatlamaz mı 🙄
Dlktpl Ilk bebegıme ıkı sene once 14 ocakta hamıle kalmıstım gene aynı zamanlara geldım kızlar bır gun arayla onu erken dogumla kaybettım tesaduf
Yaprakserkann Dlktpl canım benım ben senın ilk bu forumda ilk hamılelık haberını verdığın gunu hatırlıyorum yenı evlenmıştın sanırım cok sevınmıstım hatta senın adına ınslöah Rabbım en kısa zamanda tekrar sana annelığı nasıp eder 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Reyhann93 Dlktpl ben t yi koyu gördüğüm gün hamile kalmışım bu gün ve ertesi günü değerlendirmiştim sonra 1 gün ara tekrar denedik daha denememiştik
Aysegulum27_ Dlktpl yarın doktora gittiğinde yumurtanın boyutu kaç mm olmuş sorsana merak ettim .bu koyulukta kaç mm olıyor
Dlktpl Reyhann93 16,5mm yumurtam varmıs cnm yarında gıdıcem dun ılıskı oldu bgn yapmıcam yarına catlar yada ıgne verır
Ecmelbeyza Aysegulum27_ vallahi benim de aklıma geldi bu. Pazartesi 11miş. Bugün çarşamba demekki epey büyüdü . Kaç cm’de Çatlıyor biliyor musunuz
Dlktpl Aysegulum27_ 16,5mm yumurtam varmıs cnm pık oldugunda 15 16 lardaydı demekkı tahmınımdekı gıbı