Enise52 Kızlar 38+4 deyim sanki bu son aylarda bebislerin kilo almaları durdu yada bana mı öyle geliyor ne yesem kuscakmışım gibi oluyorum 🤔🤰
1prend1prenses Enise52 38+5de gittik 3800 🙄 cuma yatışım verildi suni sancı verilecek kavuşuyoruz diye seviniyorum Yine suni sancı diye hiç doğurmak istemiyorum. 🤨
BGLM Enise52 geçen hafta gittigim de 38+3 günlüktüm 3.600 gramdı yarin tekrar kontrolüm var ne kadar oldu bilmiyorum
Balimm @Enise52 evet bnm 35 36 haftalik arası 250 gr almıştı 37 de gittim yanı geçtiğimiz pzt 150 gr alms sadece şuan kilo alımı çok yavas yeme içmem de de bi problem yok
Enise52 Balimm genetik olduğu için anne ve babanın kilosuna ulaşınca duruyormuş o yüzden zorlamiyorum bende 😅
Enise52 Aryacigdem öyle düşünme bence yemene icmene dikkat ediyorsan ve almıyorsa genetiktir anneyle ve babayla alakalı bişi bu 😘 sağlıklı olsunlar da yeter kuzum ❤️
mavipapatya Aryacigdem Benimkide zayıf canım kafana takma. 37de 2500 civarıydı. Doğana kadar 3ü bulur ve normal doğum için ideal bence zorlanmayız 🤣🤗 Sağlıklı olsunda kilo doğduktan sonra her türlü alır 💕💕
Enise52 1prend1prenses ay seni. Yerinde olmak isterdim 😇 neden fitil vermiyorlar benimkide devlet fakat suni sancı vermiyorlarmis 🤔
SevdaOykuu 1prend1prenses neden suni sanci veriliyor acaba yani kendi sancinizi neden beklemiyo dr. Ben 37 +2 de kontrole gitmistim 3390 demisti dr daha fazla kilo alirsa ne olur bilmiyorum
Nuur2001 Enise52 yok valla 😂 3 cm açıklığım var ara ara sancım var ama kızımın gelmeye niyeti yok😂😂 sen de durumlar ne
Aryacigdem Enise52 Ilk kizim da 3120 gr doğmuştu doktor bununda 3100 u bulur dedi sağlıklı olsun kilosu onemli degil ❤❤
1prend1prenses Enise52 ben ilk oğlumda da özel yaptım bundada özelde yapıcam fitil felan hiç birşeyden bahsetmediler 🤨
Enise52 Mutlu12 masallah canım yarıyor demekki yediğin peki korkmuyormusun aldıklarım olmaz diye 😅 ben bile korkuyorum bazen
Enise52 1prend1prenses benim hiç bilgim yok bugün doktora sordum öyle dedi suni kullanmıyoruz dedi sevindim bende çünkü acı veriyor diyorlar 🙄 Hakkari'de özel olmadığı için mecbur devlete gidiyorum 🙂 inşallah kendi istekleriyle gelir 😅