1prend1prenses Enise52 38+5de gittik 3800 🙄 cuma yatışım verildi suni sancı verilecek kavuşuyoruz diye seviniyorum Yine suni sancı diye hiç doğurmak istemiyorum. 🤨
Enise52 1prend1prenses ay seni. Yerinde olmak isterdim 😇 neden fitil vermiyorlar benimkide devlet fakat suni sancı vermiyorlarmis 🤔
SevdaOykuu 1prend1prenses neden suni sanci veriliyor acaba yani kendi sancinizi neden beklemiyo dr. Ben 37 +2 de kontrole gitmistim 3390 demisti dr daha fazla kilo alirsa ne olur bilmiyorum
Enise52 Balimm genetik olduğu için anne ve babanın kilosuna ulaşınca duruyormuş o yüzden zorlamiyorum bende 😅
Nuur2001 Enise52 yok valla 😂 3 cm açıklığım var ara ara sancım var ama kızımın gelmeye niyeti yok😂😂 sen de durumlar ne
Enise52 Aryacigdem öyle düşünme bence yemene icmene dikkat ediyorsan ve almıyorsa genetiktir anneyle ve babayla alakalı bişi bu 😘 sağlıklı olsunlar da yeter kuzum ❤️
Aryacigdem Enise52 Ilk kizim da 3120 gr doğmuştu doktor bununda 3100 u bulur dedi sağlıklı olsun kilosu onemli degil ❤❤
1prend1prenses Enise52 ben ilk oğlumda da özel yaptım bundada özelde yapıcam fitil felan hiç birşeyden bahsetmediler 🤨
Enise52 Mutlu12 masallah canım yarıyor demekki yediğin peki korkmuyormusun aldıklarım olmaz diye 😅 ben bile korkuyorum bazen
Enise52 1prend1prenses benim hiç bilgim yok bugün doktora sordum öyle dedi suni kullanmıyoruz dedi sevindim bende çünkü acı veriyor diyorlar 🙄 Hakkari'de özel olmadığı için mecbur devlete gidiyorum 🙂 inşallah kendi istekleriyle gelir 😅
BGLM Enise52 geçen hafta gittigim de 38+3 günlüktüm 3.600 gramdı yarin tekrar kontrolüm var ne kadar oldu bilmiyorum