Nursen60 rabianur1345 sorma 😃 bakma güldüğüme kendimi kandırıyrum. Şuan bile kaşıklarımın belimin agrısına uyuyamıyorum . Bilmyrm nasıl doğurcam 😏
Kockbra rabianur1345 bende uygulamaya göre 5 senınle aynıyız😓 bende hep rahimde baskı oluyor sert hareketinde canımı yakıyor ama devamlı sancı yok ve pazartesi suni sancı verecek doktorum
Kockbra rabianur1345 gerek yok dedi 41 42 ye benım plesanta yaslandı erken den oyuzden sanıyorum 🤷♀️
Nursen60 rabianur1345 Bebek kanala inmiş kasık agrısı sordum doktora .. nst felan bişey yok normal miş.
rabianur1345 Kockbra annem beni doğurduğunda günü bayağı geçmiş eşi kireçlenmiş bana çektiyse oğlum geç gelir
Kockbra rabianur1345 yaaa benimki kız ama doktorum riske atmak istemiyor herhalde bir arada karın cevresı 2 hafta geriden gidiyordu sonra korktum kılo almıcak dıye yedım yedim tam toplamda 20 kılo aldım hamılelıkte 🤦♀️🤷♀️ bebek de 3300 suan
Gulmartin rabianur1345 benim de son 9 ve artık en ufak kasılmada acaba mı diyorum ama yok her wc de nişan su gelir mi diye bekliyorum 🤦🏻♀️
rabianur1345 Gulmartin bende her tuvalete oturup kalkmamda sancılanıyorum düzensiz Şancı bebek yerlesiyor
Gulmartin rabianur1345 o bende çok oluyor ya kalkınca tekrar oturmam gerekiyor hatta sancıdan bıçak saplanıyor gibi bacağımı oynatamıyorum ama geçiyor geri