rabianur1345 Nursen60 bebek döndüğünde çok kustum bide tam kemiği batıyordu kalcama oturup kalkamıyordum şuanda öyle bisey yoktur şükür
KiziminPembekurdeleliAnnesi rabianur1345 benimkine ne demeli peki son 2 programa ve doktoruma göre de 🙄🙄🙄 yarın ve cuma kontröl var bakalım nasıl bir süreç bekliyor bizi... 🙏
KiziminPembekurdeleliAnnesi rabianur1345 inşallah canm suni hiç istemiyorum ama bakalm ne nasipse onu yaşayacağız artık. Kasılma ağrı sızı falan da yok henüz hiç. Bebeğim tam da dönmemiş sezeryanda istemiyorum ama merakla beklemedeyim...
Gulmartin rabianur1345 o bende çok oluyor ya kalkınca tekrar oturmam gerekiyor hatta sancıdan bıçak saplanıyor gibi bacağımı oynatamıyorum ama geçiyor geri
rabianur1345 KiziminPembekurdeleliAnnesi korkutmak istemiyorum ama sanki sezeryan gibi görünüyor seninki normal dogum için şimdiye pozisyon alması lazımdı gene doktor daha iyi bilir ama
Gulmartin rabianur1345 karnım da oldukça yukarda gibi aslında ama çok aşağıda hatta vajinamda hissediyorum bazen anlamadım 🤦🏻♀️
Gulmartin rabianur1345 son kontrolde dönmüş ama yerleşmemiş demişti bi sonraki kontrol pazartesi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de 🙌🏻💕