Masalimsi Ben mide agrisi ve gaz icin soda ve rennie duo surup icmistim birde dayanamaz oldugumda bi kac kere merdiven inip.cikip yurudugumde iyi geliodu bana
Mom46 Sevii9194 bnmde tam tersi sabah hiçbir gaz problemim olmuyor ama gece olduğu zamn ne oluyorsa çok şaşırıyorum🤔
Menekse63 Sevii9194 bende yaşadım canım hamileliğimin başında yaşadım hala da yaşıyorum 31 haftalığım elinden geldiğince yürüyüş yap
Sevii9194 Menekse63 insallah okadar uzun sürmez, bebegim saglikli olsunda ben herseyi cekerim o baska 🙂
Menekse63 Sevii9194 inşallah canım ama bazen yeter doğurayım da rahat ederim diyorum benim gaz sorunum çok fazla Dı çünkü hala öyle sağlıkla gelsinlerde rabbimin izni ile
Gkhneminesn Sevii9194 gaz sorunu zaten ilk belirti xanim zamanla gecicek kabizlik icinde kayisi meyve suyu ve meyve onceririm ozellikle sabah ac karnina
RuzgarsMommy Ben hamile olduğumu bilmiyordum regl olcam sanıyorum 2 3 paket jelibom yedim böyle ekşi ekşi sonra o hafta birden gaz sancısı çekmeye başladım ah dedim hep jelibon yedim onlardan ama ölüyorum ağridan annem gülmeye başladı anlamış 😁😁
RuzgarsMommy Gaz sorunu ilk belirtilermis hakikaten ve 7 haftaya kadar sürdü geçti benim simdi ara sira hafif geçiyor
Bebisimyolda Sevii9194 malesef ki belirli bir sure yasicaksin bunu sakiz cigne maden suyu ic obur turlu ciksin gazin enazindan birde bol su ic kendini sakin lavaboda zorlama basur olursun o bin beter bir durum gecici ama tabi kotu bir durum
Sevii9194 Bebisimyolda yok yok zorlamiyorum. Soda tüketince yada gazli icicecekler daha cok agrim oluyor onu fark ettim
Poncik77 Sevii9194 gazım olduğunda kasıklarımda ağrırdı şimdi sadece midede ağrı var yavaş yavaş geçiyor gbi eskiye oranla Allah a çok şükür iyiyim 🙂
Sweetblonde88 Sevii9194 kabızlık gebelik ilerledikçe artacaktır. Doktorunuza söyleyin ki şurup yada probiyotik gibi bişey önersin. Sizde su tüketimine dikkat edin lifli gıdalar tüketmeye özen gösterin karbonhidrattan uzak durun mümkün oldugunca. Gecmiş olsun.
Bebisimyolda Sevii9194 soda yada gazli icecek degil maden suyu maden suyu farkli midedeki gaza cok iyi geliyo ve gunluk magnezyum ihtiyacini da karsiliyo doktorlar soyluyo bizzat