Sevii9194 Merhana Canlar😇 Hamileligin baslarindayim. Cok fena Gaz ve kabizlik problemi yasiyorum. Ayni durumda olanlar varmi? Ve ne iyi geliyor? simdiden tsk ederim🌸
Gulsahim Sevii9194 ilk başlarda oluyor kuzum sonra zaten düzene giriyor su iç düzenli olarak.. Banada olmuştu ara ara da oluyor ama eskisi gibi değil 💓
Poncik77 Sevii9194 25.hFtam hala devam ediyor gaviscon yazdır doktoruna şurup olanını ve soda iç iyi geliyor
Menekse63 Sevii9194 bende yaşadım canım hamileliğimin başında yaşadım hala da yaşıyorum 31 haftalığım elinden geldiğince yürüyüş yap
Gkhneminesn Sevii9194 gaz sorunu zaten ilk belirti xanim zamanla gecicek kabizlik icinde kayisi meyve suyu ve meyve onceririm ozellikle sabah ac karnina
Sevii9194 Gulsahim ayy insallah bide kasiklarima dogru bastiriyo gaz cok fena durumdayim, Allahim bir an önce gecer insallah💜
RuzgarsMommy Off bende yaşadim cok fenaydı herkese aynı şey etki etmiyor bana elma portakal suyu işe yaradı. Şiş ken bişey de yiyemiyorsun hele o gaz sancısı :/
Belinay_AliEge Canım bagirsaklarini çalıştıracak şeyler ye özellikle sabahları kayısı aç karnına 🙏🏻 bilindiği üzere bol su iç 🌸 marol ye 🙏🏻 zeytinyağı iç içebilirsen 🌸
RuzgarsMommy Geçiyoruz aynen 2 hafta sürdü benim de şimdi olmuyor yada olsa da yediklerine dikakt et bağırsakları cakistiracak seyler iç kuru şeyler yeme
RuzgarsMommy Sevii9194 sicak su yap fincana limon sık 1 kaşık şeker iç canim yumuşatır rahatlarsin biraz
Gulsahim Sevii9194 geçer bebeğim ama işte bunlar sonra başka boyut alıyor 😅 hamilelik işte napalım kuzum herşey evlatlarımızın sağlığı için 🤗🤗🤗
Mom46 Sevii9194 bnmde tam tersi sabah hiçbir gaz problemim olmuyor ama gece olduğu zamn ne oluyorsa çok şaşırıyorum🤔
RuzgarsMommy Meyve işe yariyor yumuşak armut cok iyi geliyor ve lifli şeyler tuketmemiz gerekiyor bazen beyaz ekmekten bile oluyor
Sevii9194 Poncik77 Insallah ikimizinde bir an önce gecer. Peki basinc yapinca kasiklarinda agriyormu?
Poncik77 Sevii9194 gazım olduğunda kasıklarımda ağrırdı şimdi sadece midede ağrı var yavaş yavaş geçiyor gbi eskiye oranla Allah a çok şükür iyiyim 🙂
Masalimsi Ben mide agrisi ve gaz icin soda ve rennie duo surup icmistim birde dayanamaz oldugumda bi kac kere merdiven inip.cikip yurudugumde iyi geliodu bana