Lilamor ben korseyi 2 3 hafta hic bi sekilde kullanmadim, doktorumda 40im cikmadan onermedi açıkçası. Dikislerim estetik dikis yani yapistirma yontemiyle yapilmisti, gunde 2 kere gazli bez ve tentürdiyotla pansuman ettim yaklasik 4 hafta. Sonra zaten doktor kontrolune gittim cok iyi bakmissin, cabuk toparlamış vucudun dedi. Tabi ben bu surecte zaten 2.gunumde mecburen ayaklandim. Oglum kuvozdeydi ve her gun yanina gidip görüyordum. Sütüm hemen geldi tabi sağdım o yuzden hemen geldi. Bende sağar sagmaz ogluma icirmelerini istedim, her gun sagdim götürdüm. Onun disinda haziran ayi ve sicak bi aydi ama buna rağmen omuzlarimdan azicik ruzgar alsam cok agrim oluyordu, o yuzden sirtimdan yelek ayagimdan patik eksik etmedim ve olabildigince kalin giyindim. Gecerleri kan ter icinde kaldim ama yinede cikarmadim kalin giysileri. Cikarinca cok sancim oldu. Agri kesici kullanmamaya gayret gösterdim. Kendin icin küçük bir battaniye al mutlaka omuzlarini kapat, belki bu bir tek bende olmustur ama sen yinw onlemini al mutlaka. Kanamam 36 gun falan sürdü bitti. Sonrasinda hemen adet oldum ve 2 3 ay icersinde duzene bindi. Bel agrisi yasayacaksin bi süre, ozellikle emzirirken durdugun pozisyonlara dikkat et, ben sagarken pek dikkat etmedim bayagi siddetli cektim bel agrisini. Simdi 7 bucuk aylik oldu oglum, şükür bel agrisi epey bi azaldi. Bunlar aklima gelenler canim 😊 rabbim saglikla kavustursun insallah