Btlaydn Nurunilkmucizesi hasan Tahsin tüp bebek alanında cok iyi yani tercih edeceksen bence hasan Tahsin
Nurunilkmucizesi Btlaydn tüp bebekte cok iyi evet benimde cok şükür normal. Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin.
Cileginannesi ebebegm canım sezeryan oncesınde kan degerlerıne ne zaman baktırmıstın Bı de gece 12 den sonra yemek yenmıyo diye biliyorum ama kahvaltı yapıp da gıdılıyo mu acaba
ebebegm Cileginannesi özellikle kan istemediler bilmiyorum önceki aldıklarında baktılarsa. ben öğlen yemiştim akaşam 5 beşbuçuk gibisezeryan olmuştum. bulantım falanda olmamıştı.
Cisem-22 canimoglum53 sezaryen sırasında atılacak dikişin nasıl olacağını yapiştirma vs bunu daha oncesinde doktorla konusuyormusunuz yoksa o anlık duruma göre mi dikişlere karar verıyor doktor
canimoglum53 Cisem-22 yok canim artik pek dikis atan yok cogu yer yapistirma yapiyor. Istersen sor sen ama ben sormadim. Vallahi o an oyle sanciliydim ki ne olursa olsun modundaydim😂 yapistirma olmus hicbisey belli degil ince bi cizgi var sadece