Bernagurses NezihMeltemAcar ben useniyorum ya . Anca biyere cikarsam haftada 2 gun falan 5 bin adim atiyorumdur 😁 ben 100 kilo olurum
Fulyademet 71 le hamile kaldım 79 oldum son38 günüm kaldı ikinci hamileliğimde 5 kilo almıştım bunda hamurişini biraz abarttım
Bernagurses Fulyademet kiz 8 kilo almissin ne guzel oda zaten bebktir suyudur esidir dogumdN sonra gider oda
Fulyademet Bernagurses ilk hamileliğimde 16 almıştım vermesi çok zordu ikincide çok dikkat ettim bide ilk üç ay bulantım çok oldu bunda bulantım olmadığından yedimde yedim daha 38 günüm var son aylar alınıyor12 yi geçmezsem iyi
Merrcimek 79 la kaldım 9 haftamdayım ve 82 olmuşum ☹ Bu hafta hastaydım ve vitamin çok içtim o da acıktırdı abuk sabuk yedim. Midem hiç bulanmadı o yüzden de baya rahat rahat kilo aldım. Ben doğuma kadar kaç kilo olucam acaba yaaaa 😭😭
Bernagurses Merrcimek benimde oyle cok bulanmiyo bir iki kere sabah kustum. Ama dikkat et yinede sen. Zaten bebek daha yediginden almiyo 😊😊
Merrcimek Bernagurses Çok vitamin içtim ondandır diye düşünüyorum. Zaten dr kızacak şimdi neden kilo aldın diye 😵
Bernagurses Merrcimek Merrcimek aman kiz gider bakalim daha basindasin simdi kilo verenler bile var sen dikkat et 😊😊
Bernagurses Fulyademet 16 kilo yine iyi ya 30 kilo alan oluyo 😥 umarim benimde o civarlarda olur ya veremem yoksa 🤔
Merrcimek Bernagurses Doğru diyosun canım Havalarda güzelleşiyor biraz hareket edersek belki kilo alımı düzene girer 😊
Gulnur Bernagurses korkma cnm alsanda dogumda hepsi gidicek rahatlicaksin buunun gecici oldugunu dusun hamileligin rahat gecsin
Bernagurses Gulnur insallah canim ya. Agirligi var ya ondan korkuyorum simdiden yoruluyorum herseyde zayiflardada oylemiki yoksa kiloluyum diyemi yoruluyorum 🤔😞
Gulnur Bernagurses hyr cnm hamilelikte yorgunluk bitkinlik agirlik hersey normal dogumdan sonra kus gibi olucaksin
Bernagurses Merrcimek aynen yaza denk geldiya iyi oldu bir bakima. Kisin su icwmiyodum simdi susuyorum. Kişin disarida cikamazdik simdi en azindan haftada bikac kez ciksam yine oda kâr 😀
Merrcimek Bernagurses Aynen aynen bide tövbe ama kışı hiç sevmem 😁 Yaz çiçekler böcekler bide yazın hafif yemekler yenir az alırız bence 😁😁
ZeynepKara Bernagurses 71 ile hamile kaldım ilk 3 ay 3 kilo vermiştim şuan 20 haftalık hamileyim verdiğim kiloyu geri almışım hala 71 yani 🙈