Gulnur Bernagurses oyle ama zararli seyler tuketip surekli birbirini korkutan kadinlara sinir oluyorum ve gercektende dogumdan sonra kendine bakinca eski haline donuyorsun kendjni salma sakin bnde haftaya dogum yapicam iple cekiyorum
Merrcimek Bernagurses Aynen aynen bide tövbe ama kışı hiç sevmem 😁 Yaz çiçekler böcekler bide yazın hafif yemekler yenir az alırız bence 😁😁
Nebiyeee Bannesi vay be Allahin hikmeti daha guzel aslinda o ilk zamanlar gecmiyo hemen cinsiyeti ogrenmissindir ne guzel😂
Bannesi Nebiyeee 16. Haftaya kadar sakladı cinsiyetini. Ama dediğiniz doğru zaman çabuk geçiyor böyle an itibari ile 28. Haftalık olduk 38. Haftada alıcak dr. 22. Haftaya kadar göbeğimde yoktu hiç anca anca belli oluyor hamile olduğum😊
Asli91 76 hamile kaldım 20 haftalık oldum 85 kiloyum 😢 boyum 173.Daha önce 93 kilodan 60 kiloya düşmüştüm diyetle.Daha önce yaptım yine yaparım diyorum ama insanın morali bozuluyo 😢 Bebişler sağlıklı doğsunda gerisi mühim diil.
Mekanikcianne Bernagurses 70 kg il hamile kaldım 24. Haftada 80 kg olmuştum bu ay sonu kontrol var bakalım ne kadar daha almışım aşırı kilo almak istemiyorum ama sürekli yemek yemek istiyorum 🙈🙈🙈
Ravza123 Bernagurses Bernagurses aman ya bosver kuzum doğum dan sonra vericeksin kilo bende onu düşünüyorum da doğum dan sonra tutucam kendimi şimdi Bebeğimi düşünmek zorundayım yiyorum onun için bende öyleydim senin gibi 3. Ayı ma kadar 1 kilo falan almıştım dikkat ediyordum sonra bebeğin gramini söylüyorsun diğerlerine göre daha az geliyor yada başkalatininki daha kilolu olunca yiyorsun bebeğin için 😄
Bernagurses Gulnur zararli seyler yemiyorum canim ev yemekleri iste abur xuburdan midem bulandi. Insallah veririz dogumdan sonra 😀
Kubar NezihMeltemAcar 5000 adım nasıl atıyorsunuz bende diyet yapıyorum ama hiç yürüyüş e çıkamıyorum