Ravza123 Bernagurses 5 aylığı kuzum şimdi kaç kiloyu bilmiyorum 2 hafta önceki kilom du o tartilmiyorum artık moralim bozuluyor 😄😄
Ravza123 Bernagurses canım ilk aylarda almiyorsun zaten bende almamistim daha sonrasında iştahını açılıyor bebeğim küçük olmasın diye yiyorsun yiyince de kilo alıyorsun 😄
Bernagurses Blgoez genelde son ayda aliniyomus ama bebis aliyomus o kiloyu haftada yarim kilo aliyomus ondandr
NezihMeltemAcar Ben 71.4 ile hamile kaldım 6 haftalık daha cok yeniyim ama dikkat edıyorum ilk üç ay almasam iyi olcak. Ama boyumda 1.73
Bernagurses NezihMeltemAcar benim 3 ay olcak almadim ama gobegim sisti gazdir oda buyuk ihtimal. Bundan sonra alirim vucudum hemen hazir almaya 😭
Ravza123 Bernagurses Bernagurses aman ya bosver kuzum doğum dan sonra vericeksin kilo bende onu düşünüyorum da doğum dan sonra tutucam kendimi şimdi Bebeğimi düşünmek zorundayım yiyorum onun için bende öyleydim senin gibi 3. Ayı ma kadar 1 kilo falan almıştım dikkat ediyordum sonra bebeğin gramini söylüyorsun diğerlerine göre daha az geliyor yada başkalatininki daha kilolu olunca yiyorsun bebeğin için 😄
NezihMeltemAcar Bernagurses ya benımde kilo almaya müsait bi yapım var zaten hamilelik öncesi diyet yapıyordum o şekilde kaldım hamile yoksa 60li kılolarda kalırım dıyordum gercı boyum 1.73 olunca 71 kilo gibi hiç durmuyorsun dıyorlar. Suandada hergun düzenli 5000 adım atıyorum ve aynı diyetteki gibi yemek saatlerim ara öğün saatlerım var. Başka bşsey yemıyorum. İnsallah 3 ay daha almam 😂
Bernagurses NezihMeltemAcar ben useniyorum ya . Anca biyere cikarsam haftada 2 gun falan 5 bin adim atiyorumdur 😁 ben 100 kilo olurum
Kubar NezihMeltemAcar 5000 adım nasıl atıyorsunuz bende diyet yapıyorum ama hiç yürüyüş e çıkamıyorum
Minikpirincim Belli bir kiloya cikarsak sezeryan olunuyomu peki ? Mesela atiyorum 85 kilonun ustune sezeryana aliyolar diye bisey varmi ?
GamzeIleri 67 ile kaldım şuan 18. Haftaya girdik yani 4 ayda 4 kilo almışım 71 im, bebek iyi kilo alıyor sübhanallah, bende böyle yavaş yavaş ilerlerim inşallh
dalin Bernagurses 74 le hamile kaldim 92 kilo ile doguma girdim hicbir sekilde midem bulanmadi surekli aserdim ve yedimm 😁😁😂😂😂2.5 ay oldu dogum yapali nasil vercem die dusunuyorum kalan kilolari😂😂
GlhanBorinliEr Ahh benimle aynı dertten muzdarip annelerim 🙂 bende 78 ile hamile kaldım. 10. Haftam 1.5 kilo aldım bile 😔 temkinli gitmekte fayda var ama bulantıyı bastırmak için ne gelirse elime atıyorum ağzıma. (Tatlı hariç. Tatlı şeyler bende daha çok bulantı yapıyor) Allah yardımcımız olsun