Nebiyeee 74 le hamile kaldim 71 m şimdi 20 haftalik olduk ama bence bu ay demir ve vitaminden 5 kilo alirim😂
Bannesi Nebiyeee Normal kanamam oldu her ay adet gibi, göğüslerimde ağrı oldu kadıklarımda ağrı hissettim dr gittik. Dr ultrasona soktu çocuk 12 haftalık kıpır kıpır oynuyo biz şok😱 15 haftaya kadarda kanamam oldu
Nebiyeee Bannesi vay be Allahin hikmeti daha guzel aslinda o ilk zamanlar gecmiyo hemen cinsiyeti ogrenmissindir ne guzel😂
amine 74 ile kaldım şuan 81 kiloyum 35. Haftadayim normalde yiyorum ama kış hamileliği cok zor sürekli hasta oldum bebegim cok kilo alamadı bakalım hayırlısi
Emine55 Blgoez of bnimde öyle oldu midem bulanmadı iştahım çok açıktı 72 ile hamile kaldım 10 kilo aldım şuan 26. Haftamdayım😂😂😂
Blgoez Bernagurses 12 haftamda 2 kilo gitmisti nedenini bilmiyorum ben son 3 ayimda cok fazla kilo aldim 😬
Bernagurses Blgoez genelde son ayda aliniyomus ama bebis aliyomus o kiloyu haftada yarim kilo aliyomus ondandr
Ardanyal 78 ile hamile kaldım ve 67 kiloya düştüm 19 haftalık hamileyim🙈 bulantı ve üsküfradan çok kilo kaybettim.