handenur1404 denzz aha aynı bizimki ki 😌 23.haftaya kadar gıtıtıklerımde gostermişti ama artık göstermiyor 29 haftalık olduk
Adel001 senemyavas herzaman girmiyorsunki canım cinsiyyet için eger çok heyecanlıysan sabırsızsan gire bilirsin, onu bende biliyordum ama doktor kendiside önerdiği için kabul ettim
senemyavas Adel001 ben biraz korktum ama neyse ki ufaklık gösterdi kukusunu😂😂 3 çikolatayla alt ettim onu hahaha 💃🏻💃🏻
FSB senemyavas yaaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah. Vişne suyu da içtin mi yoksa sadece çikolata mı ? 😅
senemyavas FSB valla vişne suyu içemedim almaya vakit bulamadım gitmeden. Gidince de kart geçmiyormuş bulduğum yerde 😂 bende yumuldum çikolatalaraa 😋😋 Çok teşekkür ederim bu arada inşallah kucaklarımıza alırız bebişlerimiziii sağ salim sağlıkla 🥰🥰
gamzelimgamze senemyavas Ayy çok sevindim hayırlı uğurlu bereketli sağlıklı bir bebek olsun inşallah canım.😍😍🙏🍒
senemyavas gamzelimgamze canım benim çok teşekkür ederim sağlıklı bir şekilde doğsun bebeklerimiz inşallahhhhhh🥰🥰🥰
gamzelimgamze senemyavas bende yarın sabah kontrole gidicem inşallah hayırlısyla cinsiyetini de öğrenmiş oluruz💕
FSB senemyavas 1 hafta sonra insallah bende de ise yarar gösterir 😬💞 amiin insallah bütün bekleyenler sağlıkla kavuşsun 🥰
handenur1404 senemyavas yok erkek 😅 Allahtan cinsiyetini hemen gösterdi ama artık Yüzünü falan göstermiyor 😅
Gkhneminesn senemyavas canim benim kizimda pyleydi ben doktor kapisinda beklerken yiyiyordum 1 tane cikolata iceri ggiriyodum cok oncesinde yiyince o zamana kadar geviyordu etkisi
senemyavas handenur1404 haha ben hiç yüzünü göremedim daha 😂😂 ya sırtını döndü ya da yan yatıp başını çevirdi 😂😂
NurseB senemyavas yarım saat önce ye:) hemen önce yeme, ben yarım saat önce yemiştim yerinde durmado zıplamalar dönmeler :)))
Fatma9494 23.haftaya girdik bnm bebiş de göstermiyor cinsiyetini yarın detaylida görmeyi umut ediyorum bakalim