gamzelimgamze senemyavas bende yarın sabah kontrole gidicem inşallah hayırlısyla cinsiyetini de öğrenmiş oluruz💕
gamzelimgamze senemyavas erkekmiş kuzum.Hepimizde bi şok etkisi yarattı.Hep kız diye düşünüyoduk çünkü kandirmiş bizi😄
Kubraonenn senemyavas valla 21. Haftadayım daha dün 2.düzey ultrasonda zor bela gördüm kız olduğunu inatla arkasını dönüp dönüp duruyordu😂
senemyavas gamzelimgamze oh be sonunda desene çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gözün aydın nn🥰
gamzelimgamze senemyavas Amin canım çok sağol .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Sağ salim alalım inşallah👐 bu arada doğum yaptığınızda lütfen yazın merak ederim😁
senemyavas gamzelimgamze inşallah o günleri görürüm de buraya yazarım 😊 Bende sizin hikayenizi mutlaka beklicemmm💕
Damlaustglu 16+5 göstermedi bacaklarını açmıyor fakat doktor %90 kız dedi kemik yapısından sanırım 1 ay sonra detaylı ultrason var çok merak ediyorum bende 🤦♀️
senemyavas Damlaustglu bana da kız gibi demişti ama kesin bişey söylemeyeyim demişti Sonra kesinleşti kız olduğu 😂 Sizinde öyle olur büyük ihtimalle 👍