Bi-umut Duyguelisa Allah bidaha yaşatmadın..Allah şifa versinnn.... çocuğuna sağlıkla kavuş inşallah....
EbruIrmakAhmet Duyguelisa yaaa çok üzüldüm gerçekten o anı yaşadım sanki kız kardeşim yaşıyo gibi hissettim Allah korumuş canım benim Rabbim evladına bağışlamış seni ne diyim ki inşallah biran önce toparlanırsın senin ve ailen için ne büyük bi travma olmuştur tahmin ediyorum Allah kimseye yaşatmasın sanada tekrar çok çok geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu 😞
Duyguelisa EbruIrmakAhmet çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım aminn Allah kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten
Mercimek9389 Duyguelisa ah canım benim.. ne kadar üzüldüm anlatamam.. nasil kotu seyler yaşamışsın.. Allah seni evladina esine sevdiklerine bagislamis resmen.. cok sukur simdi iyisin ama dimi merak etme dahada iyi olacaksin.. benim anlamadigim nasil rahmin 8 cmde yirtilmis..
Prenses001 Duyguelisa çok geçmiş olsun okurken her şey gözümde canlandı çok kötü oldum gözlerim doldu 😢😢 inşallah bir an önce toparlanır yavrumla ilgilenebilirsin Rabbim acil şifalar versin sana şikayetçi ol bu nasıl bir şey ya devlet böyle işte burun ucuyla konuşan kendini beğenmiş senin bir şey sormana izin vermeyen konuşsan bile dinlemeyen terleyen ukala vicdansizlarla dolu işte Allah hepimize yardım etsin
mommyofson Duyguelisa Allah yardımcınız olsun çok zor bir doğum geçirmişsiniz inşallah bir an önce toparlanırsınız
iremtzn Çok geçmiş olsun çok büyük şey atlatmışsın hamilelik psikolojisiyle bunları yaşamak gerçekten hiç kolay olmasa gerek. Şikayet falan etmeyi düşündün mü?
Sherylady Duyguelisa Gerçekten çok geçmiş olsun kendim yaşamış kadar üzüldüm canım. Allah bir daha yaşatmasın. Mutlaka hastaneyi sağlık bakanlığına şikayet et doktoruda öyle eminim şuan kendiNe gelememişsindir ama kendine geldiğin zaman yaz bildirki başkasının canı yanmasın 🙁
Dilaemrh Duyguelisa Çok üzülerek okudum Allah acil şifalar versin, bebeğini sağlıkla büyüt inşallah. Onun sevgisiyle bir an önce olumsuz herşeyi unutmanı dilerim🙏
Real Duyguelisa çok geçmiş olsun.yirtilan rahim çok şaşırdım bunun peşini bırakma neden böyle oldu doktor hatasimi mutlaka hesap sor.allah bidaha yaşatmasın böyle bişey.
Bebegiimle Duyguelisa okurken tüylerim diken diken oldu resmen yaa sorumsuzlukları yüzünden neler yaşamışsınız neyseki bebeginiz iyi sağlıklı sizde inşallah tez vakitte iyi olursunuz🤲🏻🤲🏻
minicikbirmucize Duyguelisa çok üzüldüm 😞 Allah yardımcın olsun ölümün eşiğinden dönmüşsün psikolojik olarak çok etkilenmişsindir ben bile etkilendim inşallah en kısa sürede düzelir yavrunu kucağına alırsın 🙏
tumerseyma Duyguelisa Çok geçmiş olsun çok uzuldum gerçekten gözlerim doldu hemde çok sinirlendim o hastaneye ve doktorlara 🙄 rabbim tez zamanda şifa versin iyi olun inşallah 🤲🏻 Hep söylüyorum yine söyleyeyim allah devlet hastanesine düşürmesin çok zor çok rezil
Semak tumerseyma gerçekten katılıyorum Rabbim devlet hastanesinin elline düşürmesinn Rabbim düzgün doktorlarla karşılaşmamızı nasip etsinn🙏😔
Zynpml Duyguelisa Allah seni evladına onuda sana bagıslasın canım ne kadar zor şeyler yaşamışsın okurken bile gözlerm yerinden fırladı🙁 biran önce o anları unutursun umarım, yavruna odaklan onunla geçirdigin her an o kadar degerli ki, o olumsuzlukları düsünerek o değerli vakitleri kaçırma canım.
Duyguslabebegi Duyguelisa Allah’ım yardımcın olsun Rabbim böyle vicdansız doktorlardan ilgisiz doktorlardan hepimizi korusun ressmen göz göre göre öldüreceklermiş seni ... gerçekten çok üzüldüm okurken 😔dualarım seninle inşallah en kısa zamanda iyileşip yavrunla ilgilenebilirsin ❤️💐💐💐
2cocukluhayatadogru Allah şifa versin canım inşallah, ama rahim açılmadan dolayı yırtılmaz, benim bi arkadaşım da kendi isteği ile 8cm açıklıkla sezeryan oldu hiç böyle bir sorun yaşamadı🤷🏻♀️ Size açıklama olarak ne söylediler