Öncelikle malesef herkes gibi şöyle kolay böyle güzel doğum hikayem diye anlatacağım bi hikayem olmadı malesef 38. Haftanın son günleriydi 39 olmak üzereydik ki gece suyum geldi ben devlet hastanesinde doğum yapacaktım çünkü bulunduğum şehirde özel hastane yok malesef mecburen devlet hastanesinde yaptım doktorum tanıdık biri olduğu için güvendim sezaryen diye anlaştık bazı sağlık sorunlarımdan dolayı ama suyum geldiği gün nöbetçi doktor başka biriydi sancım var suyum da geldi ve 3 cm açıklık varmış nöbetçi dr ben seni sezaryene almam normal doğuma uygunsun dedi ve asla ilgilenmeden beni gözetim odasına alıp sezaryen olma nedenimi bildiği halde sabaha kadar normal doğum sancısı çektirdi o arada açılmam sabaha karşı 5 cm olmuş sabah dr umu aradım geleceksen gel ben ölüyorum diye saolsun sabah teşrif etti ve sezaryene aldı spinal sezaryen ile bebeğimi doğurdum ama doğuma girdiğim sırada açılmam 8 cm e kadar çıktığı için doğumdan sonra odama alınıp kontrolümün yapıldığı sırada birden aşırı büyük bir pıhtıyla beraber her yeri kan gölüne döndürecek derecede bir kanama başladı dr um tek başına halledemediği için başka hekimlerden yardım istedi benim yanımda hastayı kaybediyoruz hocam yetişin diye başka bir doktoru aradı ben tabi evladımı görmeden öleceğim diye etrafımdakilere yalvarıyorum nolur yardım edin ölmek istemiyorum diye herkese yalvarıp duruyorum sonrasında başka 2 dr daha müdahale etti ama olmadı odadan beni çıkardıklarında artık bağırmaktan sesim kısılmış vaziyette çıkarırlarken doktorum benim anneme seslenerek annesi de görsün diyo ameliyata girmeden ben orda herşeyin bittiğini düşündüm beni ordan morga götürecekler yavrumu göremeden koklamadan öleceğim diye ağlayarak girdim ameliyathaneye genel anestezi ile yırtılan rahmimi dikmişler çıktım çok şükür evladıma kavuştum ama geceleri o anları düşünmekten uyuyamıyorum ve asla düzelemedim 4 ünite kan ve demir aldım damardan ve iki gündür de yine hastanede yatıyorum tansiyonum 18/11 e kadar yükseldi kısacası hayatım alt üst oldu hala düzelemiyorum evladımla yeterince ilgilenemiyorum lütfen bana dua edin güzel anneler 🙏🏻 Uzun oldu kusura bakmayın