Akannaka Duyguelisa ah yemin ederim ciğerim sızladı rabbim sağlık sıhhat versin bebeginle birbirinize bağışlasın sizi ❤️
hunerirem Canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun ben de aynı durumu yaşadım 10cm açıklıkla sezaryene alındım resmen oğlumun başı çıktığı halde geri ittirdiler nabzı 50ye düştü benim tansiyonum 19 oldu birden bire. 5 gün yattım hastanede ama şu an iyiyim Rabbim de bir an önce sana ve bebeğine sağlık versin
nursan1 Duyguelisa Allah yardımcın olsun rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahhh🤲Çok üzüldüm durumunuza. Allah sizi bebeğinizin sevdiklerinizin başından eksik etmesin inşallah🤲
Beyzaelitas Duyguelisa canım çok zor bir gün atlstmısın tüylerim diken diken oldu gerçekten Çok üzüldüm herşeyini etkiler bu olay
asyaa15 Duyguelisa aman Yarabbi. Bende niğdedeym. Devlette yapacagm dogumumu. 😯 Hangi dr a gidiyordun canım. Esra hanım a gidiyorum ben. Niğdede baska yer yokki dogum için mahkumuz resmen devlet hastenesine
Duyguelisa Erkanpasam hiç bi bilgim yok kendi doktorum söylemedi bile sadece müdahale ettik dedi ama yine hamile kalırsam yine riskliymiş onu biliyorum 🥺
Adel001 Duyguelisa canım benim yaa, Allah yardımcınız olsun tez bir zamanda sağ sağlim kalk ayağa inşallah
Duyguelisa EbruIrmakAhmet çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım aminn Allah kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten
Eflinelif Duyguelisa Duyguelisa çok geçmiş olsun canım ya inşallah hemen iyileşirsn de bebeginle hemen ilgilenirsin Allahım çok çok şifa versin ..;(
[silindi] umarım bu acılarınızı unutturacak güzel şeyler yaşar hayatınız tatlı yavrunuzla daima mutlu geçer 💌🌹 (söylemeden geçemeyeceğim Allah size bunu yaşatanları daha beter etsin kendinizi toparladiginizda lütfen peşini bırakmayın şikayet edin burdan yazın bizde ne gerekiyorsa yapalım🙇🏻♀️)
RuzgarsMommy Offf Allahm sizi çocuğunuza ailenize bağışlamış çok çok çok geçmiş olsun :( Doktorla yüzünden az daha canınızda olucakmışsınız muhakkak şikayetçi olun başka kimsenin başına vermesin.
asyaa15 Duyguelisa canım inan gözüm cok korkuyor dogumdan degilde ebelerden davrankslardan. Anlatanlar baya kötü dior. Gezmene izin verilmiyormus. Sürekli yatırıyolarmıs dus varmı onu bilmiyorum. Hani psikolojk olarak ben düşersem çok zor gecer eminim. İnşallah iyi kişilerle karsılasırız