Hayalperesttt Ykmll 4. Ayda aklımda aslında 20 ekim son adet tarihi olanlar ve cinsiyetleri diye post açacam 😅
Cigdemveminik Ykmll bana 11de cinsiyt tahminnde bulundu bende merakla bekliyorm 15. Haftada gidecğm umarm gösterir🥰
Ykmll Hayalperesttt iyi fikir hemen dolarız o postun altına 😂 senin cinsiyeti çok merak ediyorum ama 😂😂
Kuzucuklarim 11 hafta 6 gunluguz bugun konturolum var ins cinsiyet tahmininde bulunur doktorum.Iki kiz annesiyim bakalim bu minigim ne olacak suan cok heyecanliyim 😄
Ykmll Kuzucuklarim ayyy hakkında hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmez. Ama size bi erkek iyi olur 🙈😁
Kuzucuklarim Ykmll ay ins yalan yok kiz olursa kesinlikle uzulmem ama bir tanede rabbim erkek evlat verirse cok mutlu olurum.Asiri kiz duskunuyum ama insan olmayanida istiyo.
Hayalperesttt Ykmll valla ablam halam annem hepsi eşimin tarafı hepsi merak ediyor ama güçleri bana yetmiyor gitmiyorum doktora gitsem de sormam zaten 4. Ay dolacak o kadar!!!😂
ygmr18 Ykmll erkek dediyse genelde degismiyor canim, erkek bebekler erken belli ediyorlar kendilerini. Bana da 12. Haftamda erkek dedi doktorum, net dedi.
Ykmll Kuzucuklarim aynen öyle ben de kız bebek çok istiyorum ilk gebelik ama doktor erkek dedi hayırlısı sağlıklı olsun inşallah🙏🏼
Fasulye62 Ykmll hastaneye göre değişir cnm yani makinalara göre bende 12.haftada öğrendim oğlum olucağını yüzde yüz demişti doktorumuz ve hala öyle :)
Fatmanuuur Bende tam 12 haftalık gittim doktorm kız gibi dedi ama 2 haftaya net olr dedi merakla bekliyoruz 😇
Fatma8988 Ykmll bana 11+6 da erkek dedi %80. Hatta bacak arasından görüntü aldı. Ben değişecegini düşünmüyorum
Ykmll Hayalperesttt süperr ben dayanamadım valla doktor sölemicekti belli olmaz falan dedi sonra bi bakalım dedi çıkıntıyı gördü erkek dedi 😂
Esrasatar16 Ben suan 20 haftalık oldum hala kesın bısey söylemiyor doktorlar bi kız bi erkek diyorlar 😒😒
Ykmll Esrasatar16 aman o da sinir bozucu yaa 20 haftalık ama net bir şey yok. Ayrıntılıya girecek misin orda kesin söylüyorlarmış