Ykmll busraburcak şakaa valla mı yaa biz de pipi fotosu bilem var 😂😂 doktor da çok emin söyledi erkek diye ben de aldım kabul ettim dedim ama bunları okuyunca ya değilse diyorum 🤔
busraburcak Ykmll bize de pipi demişlerdi meğer kız bebeklerde de klistoris çıkıntısı oluyormuş bizde sürpriz bi şekilde öğrendik valla 🧚😂❤️
Ozooss Bizde 11+6 haftalığız 😍 Dün doktora gittik muayeneye bacak arasını bariz açtı ama doktor hanım cinsiyet icin 4 hafta sonra netleşir dedi tahminde bulunmuştur ama bize söylemedi diye düşünüyorum 😅 4 hafta sonra net ögrenicez insallah🌸
Hayalperesttt Ykmll aslında senin bu postu okuduğum da yarın giderim diye düşündüm aöa galiba beklicem biraz ya kızımda bi karışıklık yaşadım bunda da aynısı olsun istemiyorum içimden erkek gibi geçiyor ama istediğim için de öyle hissediyor olabilirim hayırlısı ile gönlümüze göre olur inşallah ❤😍
bsramut Ykmll evet biri öyle diyor biri öyle diyor bizimde çok kafamız karıştı kime güvenicez anlayamadım.. Teşekkür ederim amin inşAllah🤗🙏🏻
NurseB Ykmll hiçbiri geçmiyordu gönlümden hangisi olursa aynı mutluluğu yaşarım gibi geliyor 🙈 ama rüyamda 2defa kız gördüm ilk, daha sonra 3 defa da erkek🤷♀️😂