Ykmll Hayalperesttt süperr ben dayanamadım valla doktor sölemicekti belli olmaz falan dedi sonra bi bakalım dedi çıkıntıyı gördü erkek dedi 😂
Ykmll Esrasatar16 aman o da sinir bozucu yaa 20 haftalık ama net bir şey yok. Ayrıntılıya girecek misin orda kesin söylüyorlarmış
Ykmll Cigdemveminik hadi canım o kadar erken kız bebek tahmini yapıyorlar mı ya iyiymiş valla hayırlısı inşallah canım🙏🏼
Cigdemveminik Ykmll kemik yapısına bakarak kız diyorum dedi ama bilmiyorm ne kadar doğru çıkar %50 şansı var artk bişey dedi ama bakalm😂🥰
Ykmll Cigdemveminik doktorun deneyimliyse yanılmayabilir canım ama tabi esas olan bacak arasını görmek 🙈😅
Ykmll Cigdemveminik inşallah canımm hayırlı ve sağlıklı evlat olsunlar da kız erkek fark etmez 🙏🏼💛 öğrenince bize de yaz 🤗
Tuceee Ben foto yüklemeyi bilmiyorum ama erkek olunca bacak arasında baya çıkıntı oluyor hayaları da pipide gözüküyor
Ykmll Tuceee işte acaba kaçıncı haftada o kadar net oluyor onu bilmiyorum. Hayırlısı bakalım kız erkek fark etmez ama kız hissediyordum ben bakalım 2 hafta sonra değişecek mi 😁
MrsClk Ykmll benim 11 haftalıktı ilk defa kıza benziyor dedi doktorum ama kesin olarak 14-15 haftalıkken doğrulayalım dedi. O sıralar ben her hafta gidiyordum her hafta da kız denilmişti öyle de kaldı☺️