Saidazzz Kizsa soylemiyorlar diyorlar kendini gostermiyo falan gormuyorlarsa eger erkekse soylerler hemen hemen
Ykmll Saidazzz erkek bebekte yanılma payları daha mı az acaba bir de bazıları kordonla da karıştırabiliyormuş ya onun ayırımını nasıl yapıyorlar ki 🤷🏼♀️ Bana cinsiyet öğrenmek için erken bi hafta gibi geldi de 😂
Ykmll edanur2426 bana da doktor yanılmam ben dedi bakalım iki hafta sonra yanıldı mı yanılmadı görcez 🙂 ama büyük konuştu yanıldı bence 🤪😂😍
Ykmll Happy46 eşim de var akşam atıcam sana 😂 ben normalde hiç anlamazdım bebeğin kafası kolları neresi falan bilemezdim ama bacak arasını görünce aha erkek dedim 😂
04052016mh Dilarasavull44 benimkinin öyle bir isteği yok gibiydi kız hissediyorum diyordu doktor erkek deyince birden adam erkek sever oldu ben şok 😂 bizim de ilk bebeğimiz inşallah
Dilarasavull44 04052016mh allah herkezin gönlüne göre versin inşallah kimi kiz istyo kimi erkek allah hayırlısını nasip etsin 😊🙏
Cemcememre Ykmll saol allah razı olsun allah kimsenin kucağını boş burakmasın inşallah kimden istiyorsa allah 🤲🏾