Gkhneminesn Ykmll bana 11 ci haftada erkek demisti sonra 16 ci haftada kiza benziyo dedi 25.ci haftada netlesti kiz oldugu canim 😂
Ykmll Gkhneminesn umutlarım artıyor 😄 tabi ki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun önceliğimiz bu ama ilk bebekte kız evlat olmasını isterdim nasip inşallah 🙏🏼
Mervehazal Aslalby bende hep erkek olucak gibi bir his var herkes de erkek diyor bebeğime 15 haftalık olunca daha bilmiyorum çok merak ediyorum
Bebisim12345 Ykmll valla bn hamile kalmadan once kiz diyodum hamile kaldim esim ve bir cok kisi erkek hissediyoruz diyince bende artik erkek hissediyorum😅😅😅
Mervehazal Bebisim12345 15 haftalık olunca Bana da herkes diyor erkek olacak doktorlar daha söylemedi
AysennHE Ykmll 12.haftada yüzde 99 kız dedi değişmedi cinsiyetimiz kızım olucak nasip olursa hakkınızda hayırlısı olsun inşallah☺️
rbiadmrr Ykmll ben 11+5 de öğrenmiştim erkek dedi doktor. Hiç de değişmedi erkek bebeklerde pek değişmiyor
edanur2426 Ykmll bende 12 haftalık gittiğimde büyük ihtimalle bebeğin erkek demişti tecrübelerime dayanarak söylüyorum demişti gerçekten yanılmadı bebeğim erkek şuan 22. Haftamızdayız☺️❤️
Ykmll edanur2426 bana da doktor yanılmam ben dedi bakalım iki hafta sonra yanıldı mı yanılmadı görcez 🙂 ama büyük konuştu yanıldı bence 🤪😂😍
Bsra_aksoy Ykmll merhaba bnde de erkek demişti 15 haftada fakat ayrıntılı ultrason da kız olduğunu öğrendik yanılabiliyorlar.
Mervebyndr 11 haftada ikili tarama testinde bana da erkek demişti, hala degismedi, sağlıcakla gelsin bebeğiniz