Cemcememre Ykmll saol allah razı olsun allah kimsenin kucağını boş burakmasın inşallah kimden istiyorsa allah 🤲🏾
bsramut Ykmll benimde 12. Haftamda kıza benziyor demişti ikili test yaptırırken sonrasında bir doktor erkeğe benziyor ama çok ufak belli değil dedi dünde özele gittim özellikle cinsiyet için 16+4üm %80 kıza benziyor dedi hala neye inanacağımı bilemiyorum😞
Ykmll @bsramut 16+4 te kesin söylemeleri lazım aslında ama bebek pozisyonuna göre net bir şey söylemediler herhalde ama %80 güçlü bir ihtimal ☹️ Gönlünüze göre ve sağlıklı olsun inşallah🙏🏼
bsramut Ykmll evet biri öyle diyor biri öyle diyor bizimde çok kafamız karıştı kime güvenicez anlayamadım.. Teşekkür ederim amin inşAllah🤗🙏🏻
Nslihn Ben de 13+5 te gittim ultrasonda 14+6 çıktı doktor %90 kız dedi. Herkes kız için daha çok erken değişir diyor. Sizce değişir mi?
Mervemia6 Ya arkadaşlar bende bugün ikili test oldum doktorum cinsiyet falan söylemedi sordum hatta erken dedi bir ay daha bekleyelim dedi tahmin bile etmedi çok merak ediyordum fakat nasip olmadı 😀😏
Ykmll Mervemia6 ne güzel ben de sordum hemen bakıp söyledi 😂 bir hafta daha sık dişini canım hayırlı evlat olsun inşallah
Ykmll @Nslihn valla değişmeyedebilir canım hiç belli olmaz nasipte ne varsa o 🙈😋 ki %90 iddialı bi oran bence
Mervemia6 Ykmll bir ay canım ya 😏😏😂 keşke bir hafta olsa amin hepimizin evlatları inşallah yeterki iyi olsunlar da anneleri de merak ediyor yani😀😀
K1996 Ykmll benim öyle oldu kontrole gitmiştim %80 erkek demişti bende bu kadar çabuk mu nasıl anlaşılır diye sormustum doktorlar anlar dedi vede öyle oldu yanılmadı cinsiyette
NurseB Ykmll arkadaşıma erkek dediler 13te 18de kıza döndü çok güvenme :) başka bi arkadaşa da 14 de kız dedi 18de erkek 😁
Ykmll NurseB aslında kızı söylemek daha zormuş erkek hemen belli ediyor kendini malum 😁 bakalım iki hafta sonra netleşecek benimki de dönmezse erkek 😂