Aynurince esyar spor nadiren.. Ama iki çocuğum daha var.. Pazar akşamı banyo ütü zamanı olduğu için onlarla ilgilendim.. Ev temizledim gecenin bir yarısı.. Gece kasılmalarım başladı.. Yarım saat önce de nişanım geldi banyo yaptım.. Sıklaşmasını bekliyorum..
Saadetozd esyar 39+1 dün çok fazla kasılma ve kasık ağrısı vardı ama nişan su falan yok daha yarın kontrole gitcem çatı muayenesi yaparsa belki bendede bi ilerleme olur son günler ne zormuş yahu ha geldi ha gelecek derken
Faizecakal Yarın 40+0 oluyoruz doktora kalsa geçen hafta sezeryanla alıvericekti ben normal istediğim için adam zordan bekliyo çarşamba kontrol bakalım ne dicek işin garibi hafif kasık ve bel ağrılarından başka bişeyim de yok 😐
1prend1prenses esyar 38+5 bizde 2.bebeğim çatı muayenesi olmayacaktım normalde ama inanılmaz bacak agrım olduğunu söyledim kontrol edelim dedi 4 cm açıklığım oluşmuş agrısı o yuzdenmiş 🙄 kontrolden sonra nişanım geldi şuan Sancım felan yok bekliyoruz bakalım yarın kontrolumuz var
Tazeanne0134 Kubraakman iyice dayanmış kapıya kafası 20sine kadar zamanı var ondan sonra bakacaz bakalım ne dicek haftada 1 gidiyordum nst için şimdi 3 günde 1 gidecem dua edin sen naptın
Curlymom Kubraakman ay yeni gördüm 40+2 gibi görünüyo suyu sanki 38 haftanız gibi çok iyi kordon kan akışınız vs dedi ahududu yaprağı çayı içmemi söyledi ama bulamadm biyerde onu aradım biraz bakalım inşallah normal için bekliyorum bu kadar size ne dedi
Kubraakman Kubraakman Tazeanne0134 inşallah sağlıkla gelsinler bir avazda kurtulalım hiç açılma vs yumuşama yok sancı bile olmadığı için perşembe kontrole çağırdı eğer yine aynı durumda olursa sezeryan olucak eğer bir ilerleme olursa bi kaç gün daha bekleriz dedi ama açılma yokken suni verip tranva yaşatmak istemiyorum dedi bende aynı düşüncede olduğum için perşembe muaneden sonra tekrar konuşucaz hayırlısı olsun artık hepimiz için
Tazeanne0134 _Mom1 bugün gittim iyice dayanmış kapıya kafası ama açılma yok dedi 20sine kadar zamanı var ondan sonra bakacaz bakalım ne dicek haftada 1 gidiyordum nst için şimdi 3 günde 1 gidecem dua edin ❤
_Mom1 Tazeanne0134 yazmayınca belki doğum olmuştur demistim 👶🏻🤗 hadi bakalım bana da son gün 20'si demişti hayırlı güzel kolay bir doğum hikayesi bekliyorum sizden bir avazda inşallah
esyar 3prensesannesiii ilkinde zor olmuyor 37 haftalıkken bakmıştı ilkini. İkincisini bir gün önce baktı elini pelvis kemiğinden daha ileriye soktuğu için yani bebeğin durumunu kontrol ettiği için canım yandı o zaman