Hulyaabaka esyar 39+4 üm dün biraz sancım vardı ebe alttan baktı 1 cm dedi bugün nişan geldi tekrar gittik 2 cm olmuş dedi aceba ne Zmn doğururum 🙄
esyar Hulyaabaka ilk kizimda bir cm açıklık olduktan 8 saat sonra dogurmustum canım herkeste değişiklik gösterebilir bu durum
_Mom1 Tazeanne0134 yazmayınca belki doğum olmuştur demistim 👶🏻🤗 hadi bakalım bana da son gün 20'si demişti hayırlı güzel kolay bir doğum hikayesi bekliyorum sizden bir avazda inşallah
Tazeanne0134 _Mom1 insallah canim insallah bi gelsinde sağlıkla kucağımıza alalım da o en kolayı sana ne dedi doktor
esyar 3prensesannesiii ilkinde zor olmuyor 37 haftalıkken bakmıştı ilkini. İkincisini bir gün önce baktı elini pelvis kemiğinden daha ileriye soktuğu için yani bebeğin durumunu kontrol ettiği için canım yandı o zaman
Kubraakman Kubraakman Tazeanne0134 inşallah sağlıkla gelsinler bir avazda kurtulalım hiç açılma vs yumuşama yok sancı bile olmadığı için perşembe kontrole çağırdı eğer yine aynı durumda olursa sezeryan olucak eğer bir ilerleme olursa bi kaç gün daha bekleriz dedi ama açılma yokken suni verip tranva yaşatmak istemiyorum dedi bende aynı düşüncede olduğum için perşembe muaneden sonra tekrar konuşucaz hayırlısı olsun artık hepimiz için
Tazeanne0134 Kubraakman kazasız belasız inşallah canım bende perşembe günü ve pazar günü nst için gidecem inşallah bu hafta içi gelir sağlıkla hepimiz de kucağımıza alırız
FatmaEnder 39+1im kontrolüm vardıbugun Nst de sanci çıktı ilk defa ama Açılma falan yok Haftaya tekrar kontrol Hala beklemedeyiz Squat hareketi merdiven inip cikiyorum bi cm bile yok açıklık
Kubraakman esyar eğer açılmam yine olmazsa suni istemedim ben sezeryan olucak hem kendimi yıpratmak istemiyorum ki doktorumda öyle düşünüyor zaten çoğunlukla sonuç yine sezeryan oluyor anne ve bebek boşuna tranva yaşıyor diyor
Apilhatice esyar 39+3 şimdi hastanede kontrol için sıra bekliyorum bebeğim makat gelişliydi bakalım dönmüşmü neler söyleyecek doktorum merakla bekliyorum