esyar 39+2 deyim bir gün önce doktorum çatı muayenesi yaptı muayene sonrası nisanim geldi ve arada da çok küçük sancılar olup geçiyor onun dışında birşey yok sabırsızlıkla bekliyorum yavrumu sizler ne durumdasınız hanımlar buyrun sohbete
Tazeanne0134 esyar kız bende 39+3 haftalık hamileyim hâlâ ne nişan ne sancı ne başka bişe bugün kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum hayırlısı ile gelsinler inşallah
BGLM esyar 39 haftalık olduk halada hiç bir belirti yok hergün ev gırgır yapıyorum çömelerek ev siliyorum yürüyüş ilişki herşey yapıyorum ama yok anam hiç bir belirti yok 🤦♀️🤷♀️
Mihriban26 esyar 39+3 üm kontrolüm vardı bugün doktor 41. Haftaya kadar beklicez bakalım herşeyin hayırlısı olsun
Kubraakman 39+5 olduk ne nişan ne açılma hiç bir belirtimiz yok bugün kontrolümüz var bakalım bizimkilerin keyifleri yerinde heralde gelmeye niyetleri yok 😔
Tazeanne0134 Kubraakman 😂😂 aynen oyle valla bende simdi çıkıyorum evden kontrol için napıyor acaba içerde rahat geldi orası o yüzden gelmiyorlar
Curlymom Kubraakman günümüz aynı sizinle bende bugün gidicem doktora hiçbir belirtim yok benim de aynı anda sağlı sollu kastırıyo toplanıyo sadece
Aynurince 39 olduk bizde. geceden beri yarım saatte bir kasılmalarım var.. Hastaneye gitmek istemiyorum hiç.
esyar Aynurince spor filan yapiyormusun peki kuzum otur kalk merdiven in çık pilates onlar açılmaya fayda ediyormuş ada çayı hurma
esyar Tazeanne0134 😃kolaylıkla doğur alım inşallah kuzum yaaa doğum anını düşündükçe uykularım kaçıyor
Aynurince esyar spor nadiren.. Ama iki çocuğum daha var.. Pazar akşamı banyo ütü zamanı olduğu için onlarla ilgilendim.. Ev temizledim gecenin bir yarısı.. Gece kasılmalarım başladı.. Yarım saat önce de nişanım geldi banyo yaptım.. Sıklaşmasını bekliyorum..
esyar 0911 benim kızım da 39+2 de dünyaya gelmişti. Bununda hiç gelesi yok sanki hayırlısı olsun sağlıklı dogsunlarda bakalım
0911 esyar benimki 35+3te geldi bundada erken dogum riskim vardi guya:) bizimkiler diyo ya erken doguruyon ya gec tam zmannda doguramadn bi 😀
Tazeanne0134 _Mom1 bugün gittim iyice dayanmış kapıya kafası ama açılma yok dedi 20sine kadar zamanı var ondan sonra bakacaz bakalım ne dicek haftada 1 gidiyordum nst için şimdi 3 günde 1 gidecem dua edin ❤