YagizAsyaMom Gizemnaz_ yoo yo bu sizin kendi kan değeriniz. Gebelik değeri beta hcg dir onun sonucu gerekir. Başka bir sonuç sayfası yok mu
Sevdiss_17 Gizemnaz_ zateb ayin onunda cikmis sonuclariniz galiba e nabizdan betahcg degerlerini sadece gostermek icin ben tikliyordum biseylere ama simdi nasil naltacagimi bilmiyorum asagilara dogru deger yokmu beta hcg diye
beatrice00 Ben oyle bisey yasamistim cunku bulamadım sonucu dr gittim bakti hcg istemeyi unutmusuz dedi bana
DiplomaliEvHanimi KİZLAR DAYANAMADİM YİNE GİRDİM 🙄 hala olmadim 5ocakdi adet gunum persembe kan vermistim negatifdi. Persembeye randevu aldim doktora gidecem 🥴😞
DiplomaliEvHanimi Gizemnaz_ hosbuldm cnm yok bakmadim sağlık ocagindaki ebe numarasini vermisti taa gecen sene gebe kaldigimda ona yazmistim 1gun sonra sabah bakti negatif dedi
Gizemnaz_ DiplomaliEvHanimi ya cuma kan verdim bi bth hcg sonucu yazmıyor birsürü diğer sonuçları göstermiş
DiplomaliEvHanimi Gizemnaz_ Benim sağlık Ocağı sonuçlarımn enabiza düşmuyo iyi sonuç gidebiliyorsan kendin git
Sevdiss_17 Gizemnaz_ onceden baktirdiysaniz bethcg degerinize ona basin sonra karsilastir diye bisey cikiyo en yuksek nezaman gosteriyor egerki ayin onceden yuksek cikmadiysa hic 10unda baktirdginiz cikar insallah