C_rabia 39+5 ama hala gelen giden yok, olmadigi gibi bide hareketlerinde azalmada yok son gaz devam ediyo 😅
Busra5341 Bsr-shn123 cok nadir ve hafif oluyor Bu haftalarda olurmus aslinda yalanci sancilar ama benim hissttigim birsey yok
merveaydin1 40haftadayim kasılmalar dışında pek bı ağrım yok. Karnım çok düştü. Doğurmak istiyorum artık :))
Bsr-shn123 merveaydin1 bütün Ocak annelerı doğurmak istiyor ama bebişler gelmemekte israrcı nedense 🤦♀️
Busra5341 Bsr-shn123 yukarda hala benimki endiselnmim o zmn herkes benim dogurdugumu goruyorda ruyalarinda bir panik oldum😀 sezaryen istyrm nasipse oda bu ay sonuna denk geliyor beklesin 39u erken gelmesin 😊
Busra5341 Bsr-shn123 ins canim zaten su hamileligin her evresi zor baslarda hissetmiyosun ayri endise. Son haftalar hissedyosun bu seferde hareket takip ediyosun gerckten cok stres oluyor insan birde son ay su olayi var azalirsa anlamazsam die biraz hssetmeynce tepki versin diye karnima fln vurym bole konusym onla tuhaf tuhaf haller 😂
Bsr-shn123 Busra5341 😅😅durum bendede 9 aydır bu şekılde valla helekı bu haftalarda oynadı mı süreklı takıpteyım oynamazsa konuşuyorsun yine oynamazsa tatlı bırseyler yiyoruz sürekli elim karnımda bn onu dürtüyorum o benı 😂
ShrBkr 38+1 im hareketleri kısıtlandı bebeğimin geriniyor sadece ve vajinami tekmeliyor çünkü ters dönmedi, Çarşamba kontrolüm var doğumu konuscaz
Faffabay Elfii 38+6 ne zaman gelir bu doğum enerjisi bilmem 🙄 ağrıları sancıları kasılmaları var kendisini yok 🤦🏼♀️
Fikret_kayra Bsr-shn123 bebek hareketlerim aynı 37 haftadaym ay sonuna denk gelecek dogumum bakalım artk iki gündür bel agrm var pozisyon değiştirince geçiyor yalancı sancı mj bilmem artk 🤔🤔
Busra5341 Bsr-shn123 valla ya dogursak gozumuzun onunde olcka bali raziyim uykusuzluga kafan rahat olcak bali bole belirsizlik zor . bir kere gittik ole hareket icin bana az gb gelmsti ama birsey cikmadi son aylar anneler hep bole endiseli dedi doktorum annelik icgudusu iste 😊
Busra5341 Nazlibicicek valla ya dogursak gozumuzun onunde olcka bali raziyim uykusuzluga kafan rahat olcak bali bole belirsizlik zor . bir kere gittik ole hareket icin bana az gb gelmsti ama birsey cikmadi son aylar anneler hep bole endiseli dedi doktorum annelik icgudusu iste 😊
Asellinannesi Bsr-shn123 tatlımm gunumuz aynı balla bnımkıde bu hafta epey azaldı hareketı dun doktra gttım salı gunu acıklıga bkıcak acılmam olduysa ytrınce yatış yapıcaz 2 hafta once 1 cm acılmam vardı rahmım yumusamıstı suan durum ne bılmıyorum nstde sancı sıfırr🙈 bklıyorum heycnlıyımm cokk eger acılmam yoksa kndı sancını bklıycez dedı doktorum🙈🙈
Mellteem Bsr-shn123 Ceydasinanservan Busra5341 Elfii su_fidan Bnbalik kızlar sorum aslında hepinize bnmde bebiş 39 haftalık oldu artık gelen giden yok yarın kontrolüm var suni sancıyla doğumu başlatmayı istiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz var mı düşünen yada yaşayan
Ceydasinanservan Mellteem bence bebegin pozisyonu ve kafa çapı omuz genişligi kilosu müsaitse suni sancıyla başlat.-Ama doktor risk görürse sezeryan yap
Pisi Mellteem açılman var mı? Benim iki hafta önce 3 cm açılmam vardı. Cuma gününe kadar kendi gelmezse cuma 40+1 olacak ve doktorum yatırıp suni sancı verecek.
Zuzum_20 Bsr-shn123 38+6 yız bizde azalma bizde de var ama haraket ediyor gerçi benim haraketleri az ama her hafta makat bas gelişe dönüp duruyor 😂