Bsr-shn123 Kızlar 39+4 günlük olduk hic bır belırtı yok sızde durumlar nasıl Bebek hareketlerınız ne durumda benım bebişimin hareketleri cok azaldı normalmi acaba
Busra5341 Bsr-shn123 bizde 36+5 iz hareketlerini donme gerilme seklinde hissedyrm cok nadir tekmeler hissedyyorum heralde normaldir bu haftalarda artk sancim agrim birseyim yok. Hayirlisiyla bi dogursak valla 😀
K1996 Bsr-shn123 37 oldum harektleri sertleşti artık canımı çok acıtıyo ağrılarım arttı ayakta zor duruyorum sancılarımda ilk hamileliğim 9 aydır çoğunlukla yattım çok agrılarım oldu son 9 günüm var ama hiç geçmiyor artık sancılarım çook
Mellteem Bsr-shn123 Ceydasinanservan Busra5341 Elfii su_fidan Bnbalik kızlar sorum aslında hepinize bnmde bebiş 39 haftalık oldu artık gelen giden yok yarın kontrolüm var suni sancıyla doğumu başlatmayı istiyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz var mı düşünen yada yaşayan
Bsr-shn123 Busra5341 ay evet aynı bendede öyle azaldı gıbı hareketlerı bırde hareket ederken bıraz sancım oluyor sankı sızdede öyle mi
Faffabay Elfii 38+6 ne zaman gelir bu doğum enerjisi bilmem 🙄 ağrıları sancıları kasılmaları var kendisini yok 🤦🏼♀️
Bnbalik 40+3 artık hareketler çok azaldı karnımda kasılma sertleşme var ama bebek gelmeyi düşünmüyor 😊
Pisi Bnbalik benim cuma gününe kadar doğum olmazsa yarışımı yapacak doktor 40+1 olacağım inşallah açılmam da var. Sizin doktor neden bekliyor açılmanız var mı. Dünden veri kafama takıldı. Benim doktor neden beklemeyip cuma suni sancı verecek anlamadım.
Busra5341 Bsr-shn123 cok nadir ve hafif oluyor Bu haftalarda olurmus aslinda yalanci sancilar ama benim hissttigim birsey yok
C_rabia 39+5 ama hala gelen giden yok, olmadigi gibi bide hareketlerinde azalmada yok son gaz devam ediyo 😅
merveaydin1 40haftadayim kasılmalar dışında pek bı ağrım yok. Karnım çok düştü. Doğurmak istiyorum artık :))
Bsr-shn123 merveaydin1 bütün Ocak annelerı doğurmak istiyor ama bebişler gelmemekte israrcı nedense 🤦♀️
Busra5341 Bsr-shn123 yukarda hala benimki endiselnmim o zmn herkes benim dogurdugumu goruyorda ruyalarinda bir panik oldum😀 sezaryen istyrm nasipse oda bu ay sonuna denk geliyor beklesin 39u erken gelmesin 😊
Busra5341 Bsr-shn123 ins canim zaten su hamileligin her evresi zor baslarda hissetmiyosun ayri endise. Son haftalar hissedyosun bu seferde hareket takip ediyosun gerckten cok stres oluyor insan birde son ay su olayi var azalirsa anlamazsam die biraz hssetmeynce tepki versin diye karnima fln vurym bole konusym onla tuhaf tuhaf haller 😂