ozgeenur Merveborr benimde var kasılmalarım arada adet sancısı gibi sancimda oluyo bakalım artık canları nezaman isterse gelecekler 😂
aygul_ ozgeenur 38+1 deyim inşallah 17si sezeryan olucam kendi isteğimle zaman geçmiyor şuan sanki 6 günümüz kaldı heyecan dorukta 😬😬
ozgeenur aygul_ nezman doguracagini bilmekte daha bi heyecanli olur insanın uykuları kaçar iyice heyecandan 😊
Tubakrblt ozgeenur nekdr acilmam var demedi aantim olrak tek iki parmak kadarmis onu dedi cocugun kafasida iyice inmis kanala 2 bucuk haftadir baya sancilarim oluyo ama düzensiz
aygul_ ozgeenur ayy evet hemde nasıl her gece rüyamda doktor görüyorum 🤦🏻♀️😂 değişik hisler içindeyim hepimiz için hayırlısı olur inşallah sağ Salim bebişlerimizi alırız kucağımıza rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Nuraslanklc ozgeenur 10 gün kaldı bekliyoruz bakalım bi tek nst de sancı var başka belirtimiz de yok😅
Faffabay 38+5 olduk bu gece kasılmalarım ağrılarım arttı adet sancısı gibi değil bel boşluğuma vuran bi ağrı ve sürekli kasılıyorum nasıl bir gece bekliyor acaba bizii 🙊🙊