Tazeanne0134 bakirci aynı durum 39+2 doktor 2 hafta önce kafası kanala girmiş heran gelebilir dediği hâlde tık yok gece uykuları sıfır gün içinde uyumak hayal şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı vs vs
ozgeenur Merveborr benimde var kasılmalarım arada adet sancısı gibi sancimda oluyo bakalım artık canları nezaman isterse gelecekler 😂
aygul_ ozgeenur 38+1 deyim inşallah 17si sezeryan olucam kendi isteğimle zaman geçmiyor şuan sanki 6 günümüz kaldı heyecan dorukta 😬😬
ozgeenur aygul_ nezman doguracagini bilmekte daha bi heyecanli olur insanın uykuları kaçar iyice heyecandan 😊
Tubakrblt ozgeenur nekdr acilmam var demedi aantim olrak tek iki parmak kadarmis onu dedi cocugun kafasida iyice inmis kanala 2 bucuk haftadir baya sancilarim oluyo ama düzensiz
aygul_ ozgeenur ayy evet hemde nasıl her gece rüyamda doktor görüyorum 🤦🏻♀️😂 değişik hisler içindeyim hepimiz için hayırlısı olur inşallah sağ Salim bebişlerimizi alırız kucağımıza rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Nuraslanklc ozgeenur 10 gün kaldı bekliyoruz bakalım bi tek nst de sancı var başka belirtimiz de yok😅
Faffabay 38+5 olduk bu gece kasılmalarım ağrılarım arttı adet sancısı gibi değil bel boşluğuma vuran bi ağrı ve sürekli kasılıyorum nasıl bir gece bekliyor acaba bizii 🙊🙊