Nuraslanklc Asellinannesi valla bende heyecanlandım😂bugün sancımda artmıştı bide ağrı hissetmiyorum sadece bi an gelecek sandım belden belden vurunca
Asellinannesi gzde34 hadii hayırlısı yaaa ben napcam bılmıyormm valla yaa artık dgurmak istyrmm banada inşallh verır pazartesı suniyi ya
Aselim19 Asellinannesi ya ben onu toz tarçınla yapıp içtim Allah affetsin nimettir ama çok kötü geldi tadı içemedim ahududu yaprağı çayı almıştım onu demleyip içiyorum 2 gündür ağrım arttı gibi biraz ama henüz tam işe yaramadı 38iz bizde
Nuraslanklc Asellinannesi ben pazartesi gitmeye korkuyorum ya🙄niye çağırdı hemen bilmiyorum neyle karşılaşacağım
Nuraslanklc Asellinannesi az önce biri yine yorum yapmış başkasının postta gördüm benimle aynı haftası falan onunda bebeği kilo almamış doktor Pazartesi suni ile doğuma alalım demiş😕 ya bana da öyle birşey derse en tırstığım şey kontrole gidip doğurmak
Asellinannesi Nuraslanklc yokk cnımm korkcak ne var yaaa zamnı glmıs artıkk mınnoşunnn sıkma sen cnını en gzl zmnda dogar inşllhh glışimindr ne sıkıntı varki
Nuraslanklc Asellinannesi geçen hafta herşey normaldi 37. Hafta haliyle 37 haftalıktı ölçümleri bugün 38+2 de gittim 37 haftada kalmış hiç kilo almamış nerdeyse dedi ölçümleri de 37 haftalık hep
Asellinannesi Nuraslanklc tamam sıkma canını tatlımmm 35 hFtalıkta boyle seyler basına gelnler var sıkma sen cnınj
Nuraslanklc Asellinannesi iki gün ekmek falan yemeyeceğim protein ağırlıklı besleneceğim bakalım faydası olur inşallah 🙈
Asellinannesi Nuraslanklc olur olur inşllh bnada artık kılo almaz demıştı bı hftada 500 gr almıstı sıkma cnınıııı
Asellinannesi Nuraslanklc 36 haftalıktık ankarada 2500 duk ıkı hfta gectı burdada 2500 gsterdii 🤷🏻♀️ Sonra cok kılo almaz dedı ertesı hafta 500 grma ykın almış çok gzl kılo almıs dedı