• SağlıkÖneri
  • Kürtaj oldum biraz korkularım var yardımcı olur musunuz

Neslihannn işte bende hemen karamsar düşğnceler başladı kötü hissettim eşimden bin kere Allah razı olsun hep destekti bemim üzülmeme daha çok üzülüyordu. Pataloji YRın çıkacak bakalım sonuç ne olacak rabbim hayırlısıyla bana da nasip eder inşallah

Minaacit aynen bende senin düşündüğün gibiyim kocama yetemezsem ya sürekli böyle olursa aklımda deli sorular artık zamana bırakmakta fayda var çünkü düşündükçe daha kötü oluyorum

Hsjsksldoerno canım ben de 10 haftalıkken kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durduğu icin. 5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve su an 7 aylık hamileyim. Kürtaj olan hamile kalamaz diye bsy yok yani içini ferah tut Allah ım en kısa zamanda hayirlisyla evlat sahibi olmanı nasip etsin insaallah

Ebrarrrr insana olumlu şeyler duyunca motive oluyor canım bazen sadece ben mi böyleyim diye düşünüyor ve duyunca bi an aklımdan olumsuzları çıkarıyorum. 6 ay derdim değil zaten ya hep böyle olursam düşüncesi başlıyor bende o yüzden destek aradım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Elif27 6 aylık evliyken hamile kaldım ama daha 4 haftalıkken öğrendim hamileliğimi ve hemen duyurduk millete eşimle karar aldık bi daha olursa cinsiyet öğrenene kadar kimseye birşey demeyeceğiz

Rabia88 bende takmamaya çalışıyorum canım teşekkür ederim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Denizz anladım canım yarın patoloji çıkacak bakalım tam olarak ne kadarlık bi süre vercek inşallah bi sıkıntı yoktur

Hsjsksldoerno çok geçmiş olsun canım . Kalbini ferah tut elbet sende yaşayacaksın bu duyguyu herşey nasip kısmet hayatta .. dünyada yiyecek ekmeği yokmuş derler ya hani . Hayatta herşey olabilir herşey Allahtan bak hamile kalabilmissin. Hiç hamile kalamayan yıllarca uğraşan ağlayan bekleyen insanlar var. Sabret şükret Rabbim çektiğin sıkıntıların mükafatını elbet verir. Olumlu düşün olacağına inan 6 ay beklemek meselemi yıllarca bekleyen yada hiç anne olamayacak binlerce kadın varken . Sanada vakti gelince Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. 🙏🙏🙏

Hsjsksldoerno allah yardımcınız olsun canim benimde ilkinden sonra üç tane dusugum oldu cok üzüldüm ama rabbim bilir 6seneden sonra ıkıncı gebeligim simdi ins en kısa zamanda bidaha nasip etsin ins

Hsjsksldoerno Amin Canm benim rabbim bizlere Nasıp etsin bende şuan cok korkuyorum bana da dua et Canm Allah'ın izniyle rabbim sanada banada bizim gibi olan tüm arkadaşlarımıza Nasıp etsin korkma korkutma kendini güzelim Allah büyük 🙏🏻😘

Hiç hiç hiiç korkmayın, üzülmeyin şöyle düşünün ya yüzünü, ellerini, dudaklarını görseydiniz, tekmelerini hissetseydiniz... beterin beteri var. Bende 9 hafta 3 günlükken kalbi durmuştu.. tüm testler tahliller hepsini yaptırdık ama hiçbir sorun çıkmamıştı.. şu bir gerçek stres ve üzüntü vücudunu mahvediyor benim bebeğimin kalbi durmadan 5 ay önce babam vefat etmişti beklenmedik bir şekilde o yüzden moral ve pozitif düşünce her zaman en iyisi.. benim doktorum düşükle kalp durması çok farklı demişti.. ve kürtajdan hemen bir ay sonra görüşcez yine demişti sadece bir ay ilk adetini ol sonra hamile kalabilirsin demişti.. birde ben kendimce şunu öneririm size tabi yine doktorunuza danışın ama kesinlikle folik asit kullanmaya başlayın hamilemkalmadan önce çünkü sizin vücudunuzdaki eksiklikleri o ilaç tamamlayıp bebeğin sağlıklı tutunmasını sağlıyor.. her şey Allah’tan ve bu dünya da herkesin bir sınavı var sen yine kendi halime şükür et.. ben öyle dua etmiştim ve şusn 23. Haftadayız çok şükür maşallah...doğumdan bir gün önce bebeği ölenler var, ölü doğum yapanlar var. Allah korusun neler neler var.. dua en güzel ilaç insan için.. Allah tez vakitte sağlıkla nasip eder güzel hayırlı bi evlat 🙏🙏❤

Hsjsksldoerno Ya bırak insanları, ilkinde olmamak demek ikincisi de öyle olsa üzülmeyecekler mi? Insanların ne düşündüğünü umursama, kimin ne hissettiği önemli değil önemli olan senin ne hissettiğin bunu düşün

Hsjsksldoerno merhaba . Benim gecen sene ilk gebeligimde 8 haftalikken kalp atisini duyamadigimiz icin kurtajla sonuclanmisti. 2 ay dinlenme suresi verdi ama kanamalarim cok uzun surdugu icin psikolojik olarak ve fiziksel olarak rahatlamak icin 6 ay bekledim. Sonra bendede ayni korkular vardi ya aynisini yasarsam ya bidaha hayal kirikligi olursa diye. Suan 4 bucuk aylik kizima hamileyim cok sukur . İlk zamanlarimda gecem gunduzume karismisti kalp atisini duyana kadar 😍 ama kendimizi uzdugumuz hirpaladigimiz kadar olmadi cok sukur . Sen icini ferah tut hersey cok guzel olacak . Vaktinde saatinde hayirlisiyla kucagina almayi nasip edecektir Allah . Sevgiyle 😊

4 gün sonra

Hsjsksldoerno ben 6 ay ara verdim tekrar denedim boş gebelik geçirdim bu sefer de boş gebelikten sonra 3 ay korundum şuan normal gebeliğim tesadüf mü oldu çok ara vermek bilmiyorum o yüzden öyle dedim bende

Hsjsksldoerno çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda nyine nasip olur. O kadar sürede hiç hissetmediniz mı hamilelik belirtileriniz mide bulantilariniz devam mı etti