Tugce1803 Havvasavran brokoli suyu ne işe yarıyor canım ben maydonoz süt buharı yaptım ama işe yaramadı
Havvasavran Tugce1803 brokoli suyu tıkanık tüplerin açılmasında tüplerin genişlemesinde çok faydalı prof. Dr ibrahim saracoğlundan dinlemiştim. Rabbim sana da nasip etsin bu duyguyu
Nursubasi Havvasavran 2 gün geçti yaklaşık adetim canım önemli olan 2 katı ve üzerine katlanmasıymış değerin bıraz önce doktorumla görüştüm çok güzel dedi değere çarşamba günü keseyi görmeye gideceğim umarım herşey yolunda gider ❤️🤲🏻
Havvasavran Nursubasi hmm ben henüz doktora görünmedim sadece acilde kan tahlili yaptırıp baktırıyorum acaba benim kesem ne zaman görünür
NurEto Tugce1803 tuğçem ya benim diğerleri yazıyorum 11.54 16.05 24.19 Bugün 42 Adetim bugün bitti 🤦♀️
Tugce1803 NurEto kuzum çok yavaş artmış 2 günde bir olması gereken değer 4 gün sonra görülmüş🤦♀️Doktorun ne dedi
NurEto Tugce1803 çarsamba biyokimyasal dedi bugünde %60 artmış normale yaklaşır gibi olmuş dedi haftaya cumaya gün verdi
Tugce1803 NurEto bugün 90 civarlarında olması lazımdı ama dediğim gibi hep görülmesi gerekenden 4 gün sonra çıkmış geç döllenme olduğundandır belki sonrasında yakalar gününü🤷♀️
NurEto Tugce1803 ama adet oldum oda var işte umutlu değilim hamile olduğuma sadece korkuyorum Baska bişey çıkmasından
Havvasavran NurEto canım ben dış gebelik geçirdim ve benim kanamam hiç bitmemeişti sürekli azar azar oluyordu. Ama hiç kanama yaşamayanlar da varmış. Bir iki gün durup sonra tekrar başlarsa endişe etmelisin o zaman
Tugce1803 NurEto betanı takip etmeye devam et kuzum belki üstüne de görmüş olabilirsin inşallah güzelce yükselir🙏