Havvasavran Kızlar 2 gün önce beta hcg değerim 68 di bugün 248 çıktı. Değer çok yüksek artmamış mı normal mi?
Laviniamira Havvasavran 2gün sonra tekrar yaptır bence çünkü 68 den 2 katı olmalı yani 136 veya biraz üstü olabilir. Doktorlar ilk gebeliğinde sıkıntı yaşayanların takibini iyi sağlamalı. Bende ilk gebeliğimi kaybettim. Şimdi 8+6yım ve 4 kere 2 gün arayla beta HCG baktım
Nursubasi Tugce1803 canım ilk değerim 44 dü 2 gün sonra 105 2 gün sonra 251 çıktı değerlerim nasıl sence
NurEto Tugce1803 tuğçem ya benim diğerleri yazıyorum 11.54 16.05 24.19 Bugün 42 Adetim bugün bitti 🤦♀️
Nursubasi Tugce1803 kız nasıl korktum kanı verdım mail bekliyorum gelmedi hastaneyi aradım kız cıktı sonucunuz heralde kanamanız başlamıştır dedi ne diyosun sen kaç ki sonucum dedim durdu yaa cok pardon karıştırdım sonucları dedi ömrümden ömür gitti 😂😂
Tugce1803 Nursubasi ayy kıyamam bu ay bende bomba gibi hazırlandım😂 folik asit ovulasyon ve yakı aldım🙈
Nursubasi Havvasavran 2 gün geçti yaklaşık adetim canım önemli olan 2 katı ve üzerine katlanmasıymış değerin bıraz önce doktorumla görüştüm çok güzel dedi değere çarşamba günü keseyi görmeye gideceğim umarım herşey yolunda gider ❤️🤲🏻
Havvasavran Tugce1803 ya çok şükür nasip etti Rabbim ama ben öğretmenim ikiz bebeğe bakmak benim için çok güç olur🙈
Havvasavran Tugce1803 ben bide maydonoz süt buharı yaptım ve brokoli suyu kaynatıp içtim yumurtlama gününe kadar
Tugce1803 Havvasavran brokoli suyu ne işe yarıyor canım ben maydonoz süt buharı yaptım ama işe yaramadı