Bottesini Zeyk evet ani artınca tartıda şüphelenildi.protein kaçağı ve tansiyon ile tespit edilir.ben 33 ye acilen yattım.bir hafta bekledik.umarım bu sefer iyi gidecek🌸🙏
Serenty Zeyk ben de emin değilim iyi bir şey yaptım mi .sadece decaviti bıraktım kan hapına devam ama
Zeyk Serenty vitamin değerlerin iyiyse bir sonraki kontrolde kanda da iyi çıkarsa sorun olmaz bence ama kan hapı önemli 💪
Serenty Zeyk doktor vitamin için ayriyeten test istemedi.bakti ben kiloyu çok almışım herhalde bu iyi besleniyor dedi 😁😁 Ama bıraktım daha iyi oldu.kendimi vücudumu daha zinde hissediyorum herhalde decavit bana ağır geliyor mus
Cisem-22 Melikeipek 🤦♀️Bende 14 kilo aldım 33.haftamdayım ikiz bebeklerim doktorum her defasında çok kilo alıyosun dıye diye bitirdi psikolojimi
Hzr_7714 Zeyk Acimiyorum valla az once hamur isi bisey yaptm mesela ohh cokta guzeldi . 😂😌 Yedim rahatladim
kaan Zeyk sabaha kadar uykusuzum zaten yiyorum da yiyorum özellikle son 1 ay iyice umursamadan yedim 😁 bende anlamadım valla nasıl oldu
Zeyk Hiranurhilal gel sarılalım 🤗 bir tık iyisin yine benden ama bak kaç kişi yazdı tek tük az kilo alan var 10-15 arası alınmış
Serenty Zeyk ben bırakınca farkettim.ondan önce anlamıyordum.belki de tesadüfi birşey doktor a gidince sorcam ama merak ediyorum