Bgiritli94 Zeyk 30 haftaligim bende 4 kilo verip 5 kilo aldım şuanda bu Ara hızlı almaya başladım yanlız 1 hafta öncesine kadar 3 buck kiloydu 1 haftada 1 buçuk almisim
Brgl_18 Zeyk bende s bedenden L bedene çıktım🤷♀️ İnşallah daha fazla almayız diyeceğim ama kiloların hızlı alındığı aylardayız bakalım 🤷♀️🙃 bebeğinin kilosu ve boyunu biliyormusun🙃
Zeyk Brgl_18 ahhh hadi insallah daha da almayız :) oglum 2032gram haftasıyla uyumlu 1hafta önde gidiyor hep ama doktor sorun yok dedi bugün kontrolüm vardı boyunu söylemedi valla bende sormayı unuttum :/
Brgl_18 Zeyk 🧿 maşallah🙏 Benim bebeğime doktor biraz iri dedi 29+5 te 1500 gram 35 cm fazla gelmiyor ama bilemedim🤷♀️😁
Zeyk kaan ya ultrason görüntüsü vermedi bu gidişimde 3 gün sonra yine gideceğim idrarımda enfeksiyon var diye sıkı takipteyim o zaman soracam bende :))
MelikeAkin Zeyk 1.72 boyunda 52 kilo ile hamile kaldim suan 60 kiloyum doktor dedi suan ideal olman greken kilonda olmussun melike aferin sana yaradi hamilelik dedi zbuda bir avantaj tabi zayf olunca 😂😂😂
Dydkezgi Bende 33 haftalık 15 kilo aldım toplamda bugün doktora gitmiştim çok almışsın demeye getirdi kiloyu 😊
Zeyk MelikeAkin valla bende zayıf hamile kaldım ama yemesem de yaramış 13 kilo da ben aldım benim doktorum artık alma dedi bu doktorlar böyle şekerim ne dedikleri belli olmuyor 😬😬
MelikeAkin Zeyk simdi hafta farki var arada belki ondandir birde benm bunyem cok zor aliyor kilo 3 aydan snra baya vitamin kullandim simdi bazi vitaminleri kullanmiyorum ya sanirim durdu alim bakalm hc belli olmuyorda 😂😂😂
Zeyk Hsrt_orhn aynı boydayiz ama sen bir tık daha iyisin 3 kilo fazlam var senden 😬😬 inşallah doğumda güzelce veririz 🙏🤗
Zeyk Brgl_18 iyi bence canım kilosu falan zaten kilo değilde sağlıklı olması önemli çok şükür iyi bebiktolar 🤗🙏 maşallah onlara