Zeyk Cido_Cim 😬😬😬 ahhh ya odemler bol su iç ayaklarını yüksek tut hep. İnşallah doğumda veririz yaaa😬😬🙏🌸
Nrslbkc @Zeyk valla o durum bendede var sağolsunlar ne yaparsalar gönderiyorlar geri çeviremem çok ayıp😂😂🙈
Zeyk 112 haahha bende yoğurt yiyorum aciktikca ama sanki daha aciktiriyor 🙄 ay eşim zaten tosunum falan demeye başladı ağzına kürekle vuracam az kaldı 😂😂
Nrslbkc @SeFaKe kız benimkide ikinci 8 yaşında bi kızım var onda aldığım 10 kiloyla doğum yapmıştım bu defa ben ben değilim
Gulsunn Zeyk bence sen hiç ses etmem canım senin aldığın kilo sayılmaz 😂 ben taaammm 24 kilo aldım ve napıcam bilmiyorum😫
Zeyk Gulsunn ayyyy 🙊 kaç haftaliksin? Ya ben bişey demiyorum gıcık doktor çok üstüne geliyo uyuz etti beni başımın etini yiyor valla kontrole gitmeye korkuyom artik 🙊😬😬
Hayale_91 Zeyk yok valla bir sey demedi :) aslinda yeme seklim deyismedi hep ayni sekilde yiyorum ama hizli kilo aldim:)
Hayale_91 Zeyk bendede aynen oyle oldu 20haftaya kadar migde bulntiindn kilo almadim ama sonra 2-3haftaya 2kq ala ala gitdim :)
Bottesini Zeyk Zeyk çok teşekkür ederim🌸🙏olabildiğince dikkat ediyorum benim ilk gebeliğimde ani kilo artışı ile gebelik zehirlenmesi oldu.İkincide tekrar yaşamamak için yediklerimi hesap ediyorum.
Zeyk Bottesini gebelik zehirlenmen kilo artışından mi oldu aau çok şaşırdım 😬 ablamda bu sebepten erken doğum yaptı vücudunda ödem vardı ama idrarında protein kaçağı ciktigi içindi 😬😬 aman dikkat etmeye devam 💪
Bottesini Zeyk evet ani artınca tartıda şüphelenildi.protein kaçağı ve tansiyon ile tespit edilir.ben 33 ye acilen yattım.bir hafta bekledik.umarım bu sefer iyi gidecek🌸🙏