Tugce1803 mavisimm onu da yaptık canım femara+çatlatma iğnesi kullandım geçen ay yine olmadı doktor bu ay aşılama yapalım o zaman dedi
Ecmelbeyza Busimss kafadan silme olayını nasıl başardınız geçen ay ben de kendi kendime düşünme düşünme diye telkin ettim yani unutmak imkansız
Busimss Ecmelbeyza çok fazla çabalayınca yoruluyorsun ve bırakıyorsun artık son raddeye gelmiş oluyor insan o zaman işte.
Tugce1803 Hort123- uygulama kullanmıyorum ovulasyon kullandım 4 ay..Geçen ay da yumurta takibi yaptı doktor femara+çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı doktor bu ay aşılama yapalım dedi
Hort123- Tugce1803 bu sıtresle olmaz akışına birakın doktorun dediği günleri değerlendırın inş olur hayırlısı
Ttuubbaa Tugce1803 doktorla takibe 2 3 ay daha devam edebilirsinuz. Doktorunuz ilk ay dan olmayınca direk aşılamaya yönlendirmiş. Açıkçası ilk aydan sorunu olmayan bir çifte aşılama önermesi uygun gelmedi. Benim gittigim 2 doktor da bi problem gözükmüyor 4 ay takip istiyoruz demişti
Guleren Tugce1803 inşallah canım ben her sabah suyunu içtim tadı da güzel onu da deneyebilirsin.bide yakı duydum beraber olurken kadın yakı yapıştırıyomuş beline çıkarmıyomuş kendi düşüyomuş yakı burda görmüştüm.arama yerine yakı yazıp asıl posttan oku istersen
mavisimm Canim klomen ve catlatma ignesini 3 ay deneyelim olmazsa asilamaya gecelim dedi doktorum. ilk 2 ayda olmadi 3. ayda hamile kaldim. 6 aya kadarda devam edilebiliyor bu ilaclar. Istersen bi kac ay daha Femara ve catlatma ignesi dene.
Tugce1803 mavisimm benim doktor hemen aşılama dedi ya bende biliyorum 6 ay kullanılıyor ama öyle diyince bende bişey diyemedim ovulasyon testi aldım evde denicem kendim
Ecmelbeyza Tugce1803 çok haklısınız ben de durmadan orayı burayı okuyan araştıran bi tipim vücudumu da çok dinlerim 😞ama hiçbir faydası Yok
mavisimm Tugce1803 Doktoruna ilaca tedavisine devam etmek istedigini soyle. yada doktorunu degistir. Benim doktorum yillarca tup bebek yapmis ve sonrasinda tup bebek merkezinde mudur olarak calismis. Simdide ozel bir hastanede hasta goruyor. Sonuclarimizi ilk gordugunde ben sana asilamada tup bebekte yapmam. Klomen ve catlatma ignesi deniycez 3 ay dedi. Dedigi gibide 3. ayda hamile kaldim asilamada tup bebekte yapmadi. Doktor cok onemli canim doktorunu iyi sec
SnmTt Tugce1803 propolis kullandım adetim 15inde başlamıştı biter bitmez hamile kalmışım nerdeyse gerçekten çok etkili oluyo propolis 👍
SnmTt Tugce1803 aktarlarda var. Propolis bal ve arı sütü karışımı. Her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı yedim korunmayı bırakır bırakmaz. Eşim de çok fazla bitter çikolata yemişti bi yerde okumuş etkisi oldu mu bilmiyorum 🤷🏽♀️
Hort123- ben 1 sene uğraştım hsg De sol tüp kapalı çıktı ama Allahın izniyle o ay tek tüple hamile kaldım 🤲🏻 Allah büyük zamanı var annesi onu beklıyordur.