Tugce1803 tam bir yıl sonra hamıle kaldım... Hamıle kalasıya kadar cok agladım adet gunlerı benım ıcın tam bir kabustu adetime bır hafta kala gofsummu agrıdı mıdem ı bulanıyor en ufak belırtı hissetsem test yapardım sonuc husran esımde bende hormonlarıma baktırmıstım hıc bısey yoktu ama kafaya cok takmıstım kaldıgım yer kuxuktu insalar cahıldı benı o psikolojiye soktular. Hıc umudumun olmadıgı bir ayda ızkıre tatile gıdıcektık bavul hazırla hazırlık yap derken ızmırde adetım gecıkrı şok olduk 3aylık hamıleyım cok sukur her gun dua ediyorum sizlere Rabbım ısteyen. Herkese tez vakitte nasıp etsın... Eltım hamıle idi onun karnına vurmusum gıbı bir iftira atıldı alalh cok yalvarıp agladım oyle bırsey yapamadım asıkardııı seccade aldım ıkı rekat namaz kaldım oyle bır namazdı secdede cok smımı dua ettim aglayarak belkı bır saat dua ettim... Ve ondan sonrakı ı ay hamıle kaldım... Alalhın nasıp edecegı bir zaman var ama o belirsizlik ve beklemek cok zor cok iyi anlıyorum Alalhım sabır versin tez vekkıte mujdelesın sızlerdıde hayırlısı ve saglıklı bir sekilde